Scheidsrechter coördinator

Scheidsrechterscoördinator

Scheidsrechterscoördinator SVV Scheveningen

Doel
De scheidsrechterscoördinator coördineert de clubscheidsrechters en zorgt er voor dat de wedstrijden van de jeugdgroepen JO13 t/m JO19, de senioren vanaf SVV3 en lager en de Dames geleid worden door een zo gekwalificeerd mogelijke scheidsrechter.

Wij zoeken
Een enthousiaste scheidsrechterscoördinator die stevig in zijn schoenen staat.

Taken van de scheidsrechterscoördinator

• Is contactpersoon voor scheidsrechterszaken
  • Verdeelt en plant wekelijks de scheidrechters over de spelende teams.
  • Zorgt voor aanstellen, werven en begeleiden van scheidsrechters.
  • Is contactpersoon voor het wedstrijdsecretariaat over scheidsrechterszaken
  • Is betrokken bij oplossen problemen m.b.t. scheidsrechters, evt in overleg met bestuurslid voetbal organisatorische zaken.
  • Houdt contact met de KNVB over scheidsrechterszaken.
  • Denkt mee en helpt mee om het scheidsrechtersvak binnen de club te stimuleren.

Wat breng je mee?

• Je hebt affiniteit en ervaring met het scheidsrechtersvak
  • Enige ervaring om zaken te coördineren en organiseren.
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je kunt mensen enthousiasmeren om te gaan en blijven fluiten.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Kunnen relativeren en een beetje humor zijn een pré.

Overleg:

Je overlegt minimaal 2x per jaar met alle scheidsrechters over de lopende zaken en problemen. Daarnaast heb je wekelijks via de whats app-groep afstemming met de clubscheidsrechters over de indeling van de wedstrijden

Tijdbesteding: De tijdsbesteding voor deze taak is 2 tot 4 uur.

Uitwerkingen

• De Scheidsrechterscoördinator heeft de afspraak gemaakt dat de scheidsrechters ook de wedstrijden van de lagere senioren fluiten. In ruil fluiten de scheidsrechters van de betrokken teams een jeugdwedstrijd. Mocht dat niet lukken, door een tekort aan scheidsrechters bijvoorbeeld, dan dienen de lagere senioren zelf voor een scheidsrechter te zorgen.
  • De normen en waarden commissie betrekt de Scheidsrechterscoördinator bij de afhandeling van de strafzaken van de vereniging af, m.u.v. het eerste en tweede seniorenteam.

Wat bieden wij:
We bieden je een leuke club die volop in beweging is;
Door je in te zetten voor de club draag je bij aan het voortbestaan van de club en het realiseren van onze ambities en doelstellingen;
We bieden je een kans om actief deel uit te maken van een vereniging en daarmee een maatschappelijk verantwoorde bijdrage te leveren;
Door je bijdrage aan de club hoef je geen clubwerkers bijdrage te betalen;
We bieden je begeleiding en mogelijkheden om je op een bepaald vlak te ontwikkelen;
We bieden je de kans om je ideeën om te zetten in acties.

Heb je interesse en kan je niet wachten om aan de slag te gaan, neem dan contact op met Danielle Falck via HR@svvscheveningen.nl of bel 06-24779928.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!