Vrijwilligerszaken - SVV Scheveningen

Vrijwilligerszaken

Vrijwilligerszaken

Vrijwilligers

Ook SVV Scheveningen kan niet zonder vrijwilligers. Van vrijwilligers die af en toe een kantinedienst draaien tot vrijwilligers die dagelijks voor de club klaar staan. Van vrijwilligers die de website op orde houden tot vrijwilligers die teamshirts wassen of fruit voor tijdens de rust meenemen. Iedereen kan op zijn eigen manier een steentje bijdragen en is waardevol voor de club.

Tegelijkertijd kunt u als vrijwilliger bij SVV Scheveningen meer betrokken raken bij de club waar u of uw zoon en/of dochter zoveel plezier beleeft. U kunt de club verrijken met uw kennis en kunde. U kunt ook zelf nieuwe ervaringen opdoen én nieuwe mensen leren kennen.

Sinds 2020 hebben wij het systeem ingevoerd, waarbij actieve ouders een deel van de contributie terugverdienen door vrijwilligerstaken uit te voeren. Ouders die geen vrijwilligerstaken uitvoeren, betalen onder de streep dus meer contributie. Deze extra inkomsten worden gebruikt voor het inhuren van externe medewerkers om toch zoveel mogelijk vrijwilligerstaken uit te kunnen voeren.

Voetbalt uw kind bij SVV Scheveningen? Download dan de club app, registreer u als vrijwilliger en geef u op voor vrijwilligerstaken. U kunt hiervoor gebruiken maken van de handleiding vrijwilligersmodule club app.  

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!