Algemene informatie
Heb je interesse om bij SVV te komen voetballen en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op via aanmelden@svvscheveningen.nl of raadpleeg een van de coordinatoren.

Aanmelding nieuwe leden

Leuk dat je je kind of jezelf wilt aanmelden bij SVV Scheveningen!!

Om je aan te melden dien je het onderstaande aanmeldingsformulier VOLLEDIG in te vullen, vervolgens:

• ontvang je binnen 2 weken van SVV een ontvangstbevestiging van je aanmelding
  • nodigt de coördinator van je leeftijdsgroep je uit voor een intake gesprek om kennis te maken en informatie te verstrekken over onze vereniging.
    Neem bij het intakegesprek het volgende mee:
  • Indien jonger dan 18 jaar, minimaal één ouder of verzorger;
  • Kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar);

Let op:
  • Nieuwe aanmeldingen worden niet direct spelend lid maar komen eerst op onze instroomlijst;
  • Een uitnodiging voor een intake gesprek betekent niet automatisch dat er plek is in een team
  • Of er plaats voor is hangt van diverse factoren af. We bespreken je aanmelding altijd met de betreffende hoofdtrainer. Wij kunnen je dus niet onmiddellijk melden of je spelend lid van SVV Scheveningen kunt worden.
  • Als je ingeschreven bent en er is geen plaats dan blijf je maximaal 6 maanden op de instroomlijst. Na 6 maanden word je aanmelding automatisch verwijderd.

Verwerking nieuwe ledenAls er plek is en er is een intakegesprek geweest dan gaan we je lidmaatschap verwerken.

• Ouder/Verzorger of leden boven de 18 dienen het aanmeldingsformulier te ondertekenen. Na ondertekening zal de aanmelding verwerkt worden door de administratie en zal de contributie verplichting starten.
  • Je ontvangt een bevestiging vanaf het moment dat je bent toegelaten en ingeschreven.
  • De speler worden uitgenodigd voor (een aantal) proeftraining(en);
  • Op basis van de (proef)trainingen zal de speler worden ingedeeld in een team en spelend lid worden;

Men is pas speelgerechtigd , als het formulier ondertekend is door alle betrokkenen.

Tenue
Ieder spelend lid van SVV Scheveningen dient zelf het complete SVV Scheveningen tenue aan te schaffen (short, shirt, sokken) bij FREE KICK SPORT, adres: De Savornin Lohmanplein 45 te Den Haag.

Overschrijving van andere club
Alle overschrijvingen gaan digitaal. Het is mogelijk dat SVV Scheveningen navraag doet bij je oude vereniging.

Vul onderstaand formulier volledig in:
LET OP! Alle velden gemerkt met een * zijn verplichte velden.

Aanmelding nieuwe leden

UITSLUITEND een goede pasfoto van het lid bestand max 1 mb in jpg, jpeg of png).
LET OP! Geen ingescande IDkaarten of OV kaarten, FaceBook of Instagram foto's.

Kies bestandWijzigVerwijder

SVV Scheveningen vindt het belangrijk dat alle leden of de ouders van haar leden hun steentje bijdragen. U kunt hieronder uw voorkeurstaak invullen.

Welke andere bijdrage kunt u leveren anders dan hierboven genoemd zoals specifieke inbreng van kennis, ervaring, sponsoring?

Ondergetekende gaat akkoord met de verplichtingen van leden en/of ouders van jeugdleden en stemt in met de overige voorwaarden van het lidmaatschap.

Handtekening akkoord lid / ouder/verzorger:

Datum:

Indien u in het bezit bent van de Ooievaarspas kunt u de contributie met korting betalen. Indien u  hiervoor in aanmerking wilt komen dient u uw Ooievaarspas door de ledenadministratie te laten controleren en te scannen.
U ontvangt hiervoor een oproep van de leden-administratie om u met uw Ooievaarspas te melden op Sportpark Houtrust.

Handtekening akkoord voor uitvoeren van Automatische incasso

Datum:

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!