Seizoen 2020-2021

Vacature: Leden voetbal activiteiten commissie
Functienummer: 08.02.01

Leden voetbal activiteitencommissie gezocht

Voor de nieuwe “Voetbal activiteitencommissie” zoeken wij enthousiaste voetbal liefhebbers die aan de slag gaan met het organiseren van voetbal gerelateerd activiteiten.

Hoe leuk is het om deel te nemen aan voetbalkampen, vrienden toernooien, jeugdgroep toernooien voetbal clinics, open dagen, zaaltoernooien, trainingsactiviteiten buiten het seizoen of in de vakanties enz. Onze jeugdleden vinden dat super leuk, maar wie organiseert dat dan?

Daarom zoeken we 3 enthousiaste voetballiefhebbers die aan de slag willen gaan binnen de voetbal activiteitencommissie met het plannen en organiseren van een paar voetbalactiviteiten voor dit  jaar.

Je stelt gezamenlijk een plan op met een aantal activiteiten voor dit jaar en stemt dit af met de organisatie (Voetbal organisatorische zaken) en waar het past in de jaarkalender. Bij de uitvoer van de activiteiten wordt een beroep gedaan op vrijwilligers.

Stuur snel je motivatie en je eventuele ervaring en/of ideeën naar onze HR afdeling via HR@svvscheveningen.nl