Seizoen 2020-2021

Coordinator en leden activiteitencommissie

Vacature: Coordinator en leden activiteitencommissie
Functienummer: 04.04.00

Leden  en coordinator activiteitencommissie gezocht

SVV zoekt vrijwilligers die onze activiteitencommissie willen versterken. Activiteiten voor de jeugd zijn leuk voor onze spelers maar ook voor de ouders. Het maakt de club “leuk” en zorgt voor betrokkenheid en saamhorigheid. Een club om trots op te zijn!

Je organiseert met de andere leden van de activiteitencommissie een aantal activiteiten per jaar voor onze jeugdleden. Van bingo en Pietengym tot klaverjasavonden en darttoernooien. Maar ook nieuwe ideeën zijn welkom. Pub quizes, en escaprooms zijn razend populair. Ook activiteiten speciaal voor de ouders. Borrels, BBQ, familiedagen, kortom er is nog heel veel te organiseren.

We zoeken leden die voor deze commissie en een coördinator. Wie wordt er al enthousiast?

Stuur snel je motivatie en je eventuele ervaring en/of ideeën naar onze HR afdeling via HR@svvscheveningen.nl