Seizoen 2020-2021

coördinator ballenjongens/meisjes

Functie: coördinator ballenjongens/meisjes

Functienummer: 08.06.01

SVV zoekt voor het seizoen 2020/2021 een coördinator ballenjongens/meisjes. De vrijwilliger regelt op zaterdagen bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal van Scheveningen de ballenongens/meisjes.

Volgens afspraak met de KNVB dient Scheveningen bij de thuiswedstrijden van SVV1 voldoende ballenjongens/meisjes te leveren. De ballenjongens/meisjes zorgen voor een feestelijke vlaggenparade bij de opkomst van de spelers en helpen om tijdens de wedstrijd weer snel de bal in het veld te brengen zodat het spel weer verder kan. Zij zijn daarom onmisbaar voor de club en de spelers. Daarnaast vindt SVV Scheveningen het belangrijk dat de jeugdteams betrokken zijn bij de club en stimuleert activiteiten daaromtrent.

De  coördinator ballenjongens/meisjes zorgt er voor dat:

-          het rooster met de speeldata en de tijden ge update wordt

-          de teams worden verdeeld over de wedstrijden

-          de spelers ingedeeld zijn bij de trainingen van de jeugdteams

-          de teamouders tijdig geïnformeerd worden over de inzet van de teams

-          er voldoende kinderen zijn voor de wedstrijd

-          de kinderen worden opgevangen en geïnstrueerd worden voor de wedstrijd

-          hij/zij het contact onderhoudt met SVV1 over inzet trainers

-          de ouders bij de start van het seizoen geïnformeerd worden over de inzet van ballenjongens/meisjes

De inzet hiervoor is zo’n 3 uur per 2 weken.

De wedstrijden vangen in de regel aan om 14:30. De kinderen verzamelen uiterlijk een half uur voor de wedstrijd voor de kantine van SVV Scheveningen, daar van je de kinderen op en geef je ze een korte instructie.

Na afloop van de wedstrijd krijgen de kinderen een patatje en een drankje.

In de warme maanden dragen de kinderen hun eigen SVV Scheveningen tenue. In de koudere maanden voorzie je de kinderen van een warme SVV jas (de jassen neen je na de wedstrijd weer in).

Als vrijwilliger van SVV maak je deel uit van een leuke club die in ontwikkeling is en waar je door je rol als coördinator bellenjongens/meisjes een bijdrage levert aan het succes van onze club. Je kunt vanzelfsprekend de wedstrijden van het eerste elftal bijwonen.

Vind je het leuk om die rol op je te nemen of heb je vragen hierover, neem dan contact op met Danielle Falck via HR@svvscheveningen.nl