Seizoen 2020-2021

2244 BP  Wassenaar

Vacatures SVV

Vacature pagina

We kunnen bij SVV altijd leuke enthousiaste mensen gebruiken die zich in willen zetten voor de club. Zie je een leuke functie die bij je past en wil je reageren neem dan contact op met Danielle Falck via HR@SVVScheveningen.nl of met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacaturetekst.

Trainer SVV3 (fnr 09.03.01)

SVV Scheveningen zoekt een gemotiveerde trainer uit de Haagse regio voor het 3e elftal. Dit elftal vormt (net als het 4e elftal) de brug tussen enerzijds de puur prestatieve en op het hoogste niveau uitkomende selecties van Schevingen 1 (Tweede Divisie) en Jong Scheveningen (Reserve Hoofdklasse) en anderzijds de puur recreatieve lagere seniorenteams.
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Beheerder speler volgsysteem (fnr 09.00.06)
SVV Scheveningen zoekt voor zo’n 4 uur per maand een gemotiveerde en enthousiaste vrijwilliger die aan de slag gaat als beheerder van het spelervolgsyteem. Je voert in overleg met de trainers de ontwikkelingen van de spelers in en zorgt voor het beheer van de rollen en rechten van het systeem.
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Coordinator Ballenjongens/meisjes (fnr 08.06.01)
Wie versterkt ons vrijwilligersbestand als coördinator ballenjongens op zaterdagen bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal van Scheveningen! Gemiddelde inzet is 2 uur per 2 weken. We roepen ook jeugdspelers van de bovenbouw op om te reageren!
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Trainer JO7 en JO8 (update 11-7-2020 (fnr 09.07.01 en 09.08.01)
Voor onze kleinste voetballers zoeken we leuke en enthousiaste trainers voor het seizoen 2020/2021. De trainingen van de JO8 zijn op maandag en woensdag. De training van de JO7 is alleen op woensdag. We roepen ook jeugdspelers van de bovenbouw op om te reageren! Een pupillentraining behoort tot de mogelijkheden.
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Leden en coördinator Activiteitencommissie (fnr 04.04.00)
Wie wil onze activiteitencommissie versterken en meedenken en meehelpen met het organiseren van leuke activiteiten voor onze jeugdleden. Met elkaar organiseren jullie een aantal activiteiten per jaar. Gemiddelde inzet is 1 uur per week.
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Leden Voetbal activiteitencommissie (fnr 08.02.01)
Naast de jeugdactiviteiten wil SVV meer leuke voetbalactiviteiten buiten de gewone trainingen en wedstrijden. Je kunt denken aan voetbalkampen, vrienden toernooien, clinics, open dagen enz. Hiervoor zoeken we 3 creatieve en enthousiaste vrijwilligers die een paar keer per jaar actief zijn met het plannen en organiseren van voetbalactiviteiten. Gemiddelde inzet is 1 uur per week.
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Hoofdtrainer JO11 (fnr 09.11.00)
Voor het seizoen 2020/2021 zoeken we een sportieve en enthousiaste Hoofdtrainer voor de JO11. Heb je ervaring als trainer en wil je de 3 teams van JO11 helpen verder te ontwikkelen en op te leiden, reageer dan snel!
Lees hier de volledige vacaturetekst.

Hoofdtrainer JO10 (fnr 09.10.00)
Voor het seizoen 2020/2021 zoeken we een sportieve en enthousiaste Hoofdtrainer voor de JO10. Heb je ervaring als trainer en wil je de 4 teams van JO10 helpen verder te ontwikkelen en op te leiden, reageer dan snel!