Scheveningen - Kozakken Boys

Wim de Jong

Gerard Roeleveld

---------------------
Man of the Match Sponsor:

Vacatures SVV

Functie naam:   Coördinator Ballenjongens op zaterdagen

Omschrijving:  SVV Scheveningen zoekt een enthousiaste coördinator van de ballenjongens op zaterdagen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Vanuit de jeugdorganisatie zijn er voor iedere thuiswedstrijd teams ingedeeld die op die dag bij een thuiswedstrijd ballenjongen zijn. Dat is dus ingeroosterd. Tot en met mei zijn er na morgen, 14 september, nog 15 wedstrijden te spelen

Ze verzamelen om 14.00 uur op de club. De coördinator vangt de spelers op. Legt ze uit wat er die dag van hen wordt verwacht als ballenjongen. Aansluitend begeleid hij of zij de spelers met ieder een klapstoel en een reserve bal naar een plek langs het veld. Gedurende de wedstrijd van het eerste elftal wordt er verder niet direct iets van je verwacht, je bent aanspreekpunt bij calamiteiten of onverwachte gebeurtenissen hieromtrent. Als er geen zaken voorvallen kun je de thuiswedstrijd van het eerste elftal bekijken vanaf de tribune.

Na afloop wordt het materiaal weer ingenomen en wordt er samen met de ballenjongens afgesloten met een patatje en drankje in de kantine.

Vind je het leuk om die rol op je te nemen, neem contact op met ceesvandenberg@svvscheveningen.nl  of bel met 06 52375644

Met vriendelijke groeten,
Cees van den Berg