Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VV Katwijk
Zaterdag 22 september
Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Cornelis Vrolijk

&

Maritiem

 

Sponsor Man of the Match:

Restaurant
De Beren Scheveningen

 
SVV Scheveningen - SCCambuur
Dinsdag 25 september

Aanvang 19.45 uur

KOOP VIA DEZE LINK
U KAARTEN

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
 

Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal 
geschonken door:

 -

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 22 september 2018
SVV JO8-1 - Loosduinen JO8-1
 Aanvang 8:45 uur
SVV JO8-2 - Loosduinen JO8-2
 Aanvang 9:45 uur
 

Sponsoren

Sponsor = Partner

Leuk dat u de tijd wil nemen om dit stukje te lezen, het betekent dat u enigszins geïnteresseerd bent in een vorm van sponsoring van onze club. Wij zien onze sponsors als partners. U doet wat voor ons, zie de diverse mogelijkheden hieronder, en wij doen wat voor u. Nee, wij garanderen u geen extra omzet door het plaatsen van een reclamebord of het plaatsen van een banner op onze site. De kans bestaat natuurlijk wel dat de naam van uw bedrijf bekender wordt door de uitingen maar vooral  uw sociale betrokkenheid, door samenwerking met een amateurvoetbalvereniging, zal het imago van uw bedrijf goed doen.

Partners:

Wij zullen ook bijdragen aan het promoten van uw bedrijf bij andere sponsoren, bedrijven, derden zoals overkoepelende organen, KNVB en gemeente. Dat kan in samenwerking met u.

Ook stellen we u in staat om rondom de wedstrijden van ons 1e team, uitkomende in de 2e Divisie Zaterdag, het hoogste amateurniveau in Nederland, Business-to-Business gesprekken te kunnen voeren in ons sponsorhome. Natuurlijk kunt u daarbij, in overleg, ook nog gasten ontvangen.

Wij zijn ons er van bewust dat wij dat imago ook kunnen schaden. Wij zullen daarvoor waken

Wij, als SVV Scheveningen, hebben (uw) financiële middelen nodig om onze, ambitieuze, doelstellingen te behalen. Wij streven ernaar om onze eigen “Scheveningse” identiteit te behouden. Een van de pijlers daarvoor is een herkenbaar 1e team, een team met spelers uit de regio en het liefst nog uit eigen jeugd. Met name dat laatste heeft nog een lange weg te gaan. En dat begint bij imago en opleiden. De opleiding is de komende tijd ons speerpunt en dat kost tijd en GELD.

Het lezen van dit stuk heeft u al tijd gekost en in deze financieel slechte periode is deze tijd ook geld. Ik wil u hiervoor bedanken en hoop dat u geïnteresseerd bent geworden.

Maak een vrijblijvende afspraak met :
Kees Rog 
Tel.: 06 51525674  
E-mail: keesrog@svvscheveningen.nl

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1