Verslagen

foto: Haaglanden Voetbal

SCHEVENINGEN – SVV Scheveningen heeft met 1-0 gewonnen van regerend amateurkampioen AFC. Na 90 minuten strijd leverde het de mannen van John Blok de felbegeerde en hoognodige driepunter op. Matchwinner werd Chovanie Amatkarijo die met een droog zwabberschot AFC puntloos naar huis schoot. Hiermee neemt Scheveningen afstand van de rechtstreekse degradatieplekken en kan het de komende weken de strijd aanbinden met teams om de nacompetitie te ontlopen.


Lees meer

FOTO: ProShots | Wouter Dill

SCHEVENINGEN – Scheveningen heeft zichzelf te kort gedaan met een puntendeling tegen De Treffers. Scheveningen speelde een hele goede eerste helft, maar mede door een onoplettendheid en een slechte middag van de scheidsrechter moest het genoegen nemen met een punt. Iets waar Scheveningen vooraf zou tekenen.


Lees meer

FOTO: ProShots | Stefan Koops

VEENENDAAL – Scheveningen heeft een ruime nederlaag geleden tegen GVVV. Het werd op de blauwe kant van Sportpark Panhuis uiteindelijk 4-0. Een dramatische tweede helft kostte de Scheveningers uiteindelijk de kans op punten in de belangrijke weken om aansluiting te krijgen met de concurrentie. Hiermee blijft Scheveningen op een 15e plek staan, wat momenteel betekent dat Scheveningen op een promotie/degradatieplek staat.


Lees meer
SCHEVENINGEN – SVV Scheveningen heeft in het thuisduel met HHC Hardenberg een geflatteerde nederlaag geleden. Met een eindstand van 0-3 tegen de gasten uit Hardenberg viel de score hoger uit, dan de wedstrijd verdiende. Het voordeel is dat van de concurrenten onderin alleen ASWH een knap punt wist te pakken tegen Noordwijk. Hiermee blijft Scheveningen op een 15e plek staan.
Lees meer

FOTO: ProShots | Wouter Dill

 

KATWIJK – Scheveningen heeft in de uitwedstrijd bij VV Katwijk een 3-2 nederlaag geleden. Deze eindstand kwam tot stand na een hectische slotfase waarin het een 0-2 voorsprong zag verdwijnen. De nipte nederlaag kwam zeer ongelegen daar een punt, of zelfs meer binnen handbereik lag. Katwijk toonde zich een ware titelkandidaat door evenals vorige week een achterstand in korte tijd om te draaien naar een winst, maar Scheveningen zal de complimenten krijgen voor het vertoonde spel.


Lees meer

Scheveningen heeft met een overwinning het jaar 2019 goed afgesloten. Na een wedstrijd op een stormachtig en nat Houtrust werd Kozakken Boys met 3-1 opzij gezet. Door deze overwinning sluiten de mannen van John Blok de eerste seizoenshelft af op een 14e plaats en heeft het na de winter alle uitzicht op de middenmoot, waarin de veilige plekken zich bevinden.

Foto: ProShots | Wouter Dill


Lees meer

Foto:  Thomas Poederbach

Een goed spelend Scheveningen heeft weten te winnen in Amsterdam van topploeg AFC. Matchwinner was Robert van Koesveld die in de 86eminuut raak wist te koppen uit een corner van Levi Schwiebbe. Door de overwinning heeft Scheveningen goede zaken gedaan in de strijd om een veilige positie in de ranglijst.


Lees meer

FOTO: Dick Teske Persfotografie

SCHEVENINGEN – Scheveningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen tegen ‘de Vogels’. In een wedstrijd met twee gezichten werd uiteindelijk onnodig verloren. Door een slechte eerste Scheveningse helft en een waanzinnige tweede helft van IJsselmeervogels-doelman Jaimy Schaap stonden de mannen van John Blok met lege handen.


Lees meer

FOTO: ProShots | Dennis Wielders

MAASSLUIS – Scheveningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van Excelsior Maassluis. Waar het voor rust een aantal keer had kunnen scoren, werd het in de slotfase getrakteerd op een nederlaag. Hierdoor moeten de Scheveningers weer even een pas op de plaats maken in de ranglijst.


Lees meer

FOTO: Dick Teske Persfotografie

SCHEVENINGEN – Scheveningen heeft een hele belangrijke overwinning geboekt in de strijd om uit de onderste regionen te komen. Na een wedstrijd die lang onnodig spannend bleef wisten de Schollekoppen met 2-1 te zegevieren op het eigen Houtrust. Hiermee nam het iets meer afstand van ‘Het andere Oranje’ in de rangschikking.


Lees meer

FOTO: Dick Teske

SCHEVENINGEN – Na de eerste competitieoverwinning op Quick Boys heeft Scheveningen ook haar eerste thuisoverwinning te pakken. Na 90 minuten stond er een 5-0 eindstand op het scorebord. Spakenburg dat eerder deze week afscheid nam van John de Wolf, werd kind van de rekening. Zodoende loopt Scheveningen in op de Spakenburgers en kan er ietwat voorzichtig omhoog gekeken worden.


Lees meer

FOTO: Pro Shots | Wouter Dill

KATWIJK – Scheveningen heeft zichzelf een goede dienst bewezen door te winnen bij concurrentie Quick Boys.  Na een zenuwslopende wedstrijd werd met 2-3 de eerste competitiezege geboekt in de huidige Tweede Divisie.


Lees meer
FOTO: Dick Teske

SCHEVENINGEN - Scheveningen heeft zichzelf geen goede dienst bewezen. In een matige pot waarin de kansen schaars waren werd met 0-1 verloren.
Lees meer

FOTO: Dick Teske

SVV Scheveningen heeft zichzelf geen goede dienst bewezen tegen Rijnsburgse Boys. Het verloor met 2-5 van ‘de Uien’ en deze uitslag is enigszins geflatteerd. Wel maakte Scheveningen na een droogte van 454 minuten de eerste goals van de Tweede Divisie in het seizoen 2019/2020.


Lees meer
Scheveningen heeft het debuutseizoen in stijl afgesloten. Op eigen veld was de ploeg met 4-2 te sterk voor Kozakken Boys, dat nog streed om een periodetitel.Lees meer

Scheveningen heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in de Tweede Divisie. Op eigen veld was het met 3-0 te sterk voor De Treffers.

 


Lees meer

Scheveningen liet zaterdag tegen Rijnsburgse Boys twee gezichten zien. Voor rust uitstekend met een verdiende voorsprong tot gevolg. Na rust ronduit dramatisch en het Scheveningen-shirt onwaardig. Dat in combinatie met een na de pauze wel prima en daadkrachtig Rijnsburgse Boys leidde tot de verdiende 3-4 overwinning voor de bezoekers.

 


Lees meer
Na een goede serie na de winterstop maakte Scheveningen afgelopen zaterdag qua resultaat een slechte beurt. In eigen huis ging het met 2-4 onderuit tegen Spakenburg en dat was gezien het spelbeeld en de wijze waarop de tegentreffers vielen zeer onnodig.


Lees meer
Scheveningen heeft op eigen veld goede zaken gedaan in de Tweede Divisie. De ploeg van trainer John Blok was met 4-0 te sterk voor Barendrecht.


Lees meer
Een gedreven spelend Scheveningen heeft in het laatste duel voor de winterstop een puntje overgehouden aan het duel tegen subtopper Jong Sparta Rotterdam: 1-1.
Lees meer

In een matig maar boeiend duel deelden Scheveningen en Koninklijke HFC de punten op Houtrust.

 


Lees meer

Scheveningen is er net niet in geslaagd om te winnen van koploper AFC. Op Houtrust eindigde het onderlinge treffen na een spectaculair verloop in 3-3.

 


Lees meer
In lijn der verwachting lag het initiatief volledig bij de Friezen. De thuisploeg stond echter goed en het duurde lang voordat de Friezen het gaatje vonden voor de openingstreffer. Daarvoor raakte Scheveningen bij een uitval al de lat, maar kort na de openingstreffer was het wel raak en was het weer gelijk.
Lees meer
Scheveningen is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen tegen regerend kampioen Katwijk. De ploeg kwam in grote delen van de wedstrijd goed mee, maar een surplus aan individuele kwaliteit en kleine details maakten uiteindelijk het verschil: 1-2. 
Lees meer
Scheveningen heeft het 1e finaleduel om een plek in de Tweede Divisie gewonnen. Op eigen veld was de ploeg met 2-0 te sterk voor TEC Tiel.


Lees meer

Scheveningen en Quick Boys kwamen in een interessante maar vlakke topper op Houtrust niet verder dan 0-0.

 


Lees meer
Scheveningen heeft op eigen veld de goede lijn doorgetrokken en ook Capelle verslagen.
Lees meer

Scheveningen heeft zaterdag opnieuw gewonnen. Op eigen veld speelde het met name voor rust een matige wedstrijd, maar na 90 minuten stond er toch 5-0 op het scorebord.  

 


Lees meer

Scheveningen heeft na elf ongeslagen competitieduels op rij weer eens een nederlaag moeten slikken.Op eigen veld ging het onnodig met 0-1 onderuit tegen DVS’33 Ermelo.

 


Lees meer
Scheveningen heeft dinsdagavond eenvoudig de 3e ronde bereikt van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op eigen veld was de ploeg van trainer John Blok met 12-0 een maatje te groot voor zaterdagvierdeklasser Laakkwartier.Lees meer
Scheveningen heeft op eigen kracht de 2e periodetitel in de 3e divisie binnengesleept en daarmee een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e divisie. Op eigen veld – in de ochtenduren met man en macht sneeuwvrij gemaakt door supporters, bestuursleden en sponsoren – was het een helft spannend, maar liep Scheveningen na rust het bezoekende ONS Sneek volledig onder de voet: 7-2. 


Lees meer

Scheveningen heeft opnieuw goede zaken gedaan in de 3e divisie. De wedstrijd tegen ACV, die nagenoeg volledig gedomineerd werd maar waarin het vooral leek tegen te zitten, werd in het laatste kwartier alsnog verdiend in een overwinning omgezet: 2-1.

 


Lees meer
De knappe uitoverwinning bij Quick Boys heeft dit weekend een passend vervolg gekregen. Scheveningen bleef op eigen veld nipt de baas over Jong FC Twente: 1-0.
Lees meer

Scheveningen is er niet in geslaagd een goed resultaat te boeken in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen. Het werd 1-2 voor de bezoekers. 

 


Lees meer

Scheveningen deelde zaterdag de punten met ASWH (1-1) en hield daar gemengde gevoelens aan over. Enerzijds tevreden met het in blessuretijd behaalde puntje, anderzijds zéér ontevreden om dat men gedurende de wedstrijd de grootst mogelijke kansen op de overwinning had verkwanseld. 

 


Lees meer
Scheveningen heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan en na weken van hard werken maar weinig resultaat weer eens het zoet van een overwinning geproefd.
Lees meer

Scheveningen heeft zich in eigen huis enerzijds redelijk hersteld van de geflatteerde nederlaag een week eerder, maar anderzijds toch tekort gedaan met een puntendeling tegen DOVO. Op basis van de kans verhouding en het wedstrijdverloop had de thuisploeg eigenlijk moeten winnen, maar kwam nu niet verder dan 2-2.

 


Lees meer
Na de eerste overwinning vorige week heeft Scheveningen ook deze week de volle buit gepakt. Op eigen veld was men met 4-1 te sterk voor Magreb '90 uit Utrecht.
Lees meer
Scheveningen en Spijkenisse maakten er net als in het recente bekertreffen weer een aantrekkelijke wedstrijd van en net als toen was de stand na 90 minuten gelijk.
Lees meer

Scheveningen heeft in de KNVB Beker het hoofdtoernooi bereikt door in de 2e kwalificatieronde competitiegenoot Spijkenisse te verslaan. Na 90 minuten reguliere speeltijd én 30 minuten verlenging waren beide ploegen niet tot scoren gekomen, Scheveningen nam vervolgens de strafschoppen beter.

 


Lees meer
Scheveningen heeft afgelopen zaterdag gedaan wat het moest doen en zich verzekerd van de volgende ronde in de landelijke KNVB Beker. Op bezoek bij Groene Ster in Heerlerheide (Limburg) won de ploeg met 1-2. Op basis van de eerste helft wat moeizaam, maar over de hele wedstrijd genomen was de overwinning uiteindelijk wel verdiend.


Lees meer
Scheveningen heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij DVS’33 in Ermelo ging de ploeg met 2-0 onderuit. Daarmee deed de ploeg zichzelf, zoals de laatste weken veelvuldig het geval, wederom tekort.Lees meer
Scheveningen deed zaterdag op eigen veld goede zaken. De ploeg liet haar gezicht van de sterke fase van dit seizoen weer zien, won met 3-1 van ASWH en is daardoor weer opgeklommen naar de 4e plek, met, hoewel niet in eigen hand, nog kans op deelname aan de nacompetitie.
Lees meer
Scheveningen is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen in de verre uitwedstrijd bij Harkemase Boys. Hoewel Scheveningen meer had verdiend dan een nederlaag, gingen de Friezen na een overigens leuk open duel met de punten aan de haal: 2-0.


Lees meer
Na twee nederlagen op rij heeft Scheveningen zich qua resultaat redelijk en qua vertoning zeker in de thuiswedstrijd Quick Boys hersteld. Het leverde uiteindelijk een punt op (2-2).
Lees meer
Scheveningen en Jong FC Volendam deelden zaterdagmiddag de punten op Houtrust. 
Lees meer
Scheveningen heeft het thuisduel tegen Huizen niet in een overwinning om weten te zetten, beide ploegen bleven steken op 1-1.


Lees meer
Scheveningen heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in de 3e divisie. Zelf won de ploeg van trainer John Blok het uitduel van Jong Almere City FC met 0-1 en zoals de laatste tijd bijna wekelijks lieten ook nu weer topploegen punten liggen. Ditmaal was het FC Lisse dat niet voorbij Stedoco kwam en Rijnsburgse Boys en Jong FC Volendam dat hun onderlinge treffen in een gelijkspel zagen eindigen. Resultaat is dat Scheveningen zich, voor wat het waard is in deze fase, weer koploper mag noemen van de 3e divisie.


Lees meer
Voor zover dat sowieso nog niet het geval was staat Scheveningen weer met beide benen op de grond. Op eigen veld verloor de ploeg verdiend met 0-3 van VVOG. 


Lees meer

Scheveningen heeft afgelopen weekeinde opnieuw goede zaken gedaan in de 3e divisie. In de uitbeurt bij en rechtstreekse confrontatie met één van de concurrenten om de bovenste plekken Rijnsburgse Boys legde Scheveningen een prima partij op de mat en liet de Rijnsburgers in feite min of meer kansloos: 1-3.

 


Lees meer

Scheveningen boekte op Houtrust opnieuw een 3-0 overwinning, ditmaal tegen FC Rijnvogels. 


Lees meer
Scheveningen en ONS BOSO Sneek maakten er op Houtrust geen goede maar wel vermakelijke wedstrijd van. 
Lees meer

Scheveningen is afgelopen weekeinde met lege handen teruggekeerd van de uitbeurt bij Capelle. De ploeg van trainer John Blok ging na een prima wedstrijd en lange tijd met 10 man te hebben gespeeld in de blessuretijd alsnog ongelukkig onderuit met  1-0. En daarmee kreeg de ploeg niet de beloning die men op basis van het spelbeeld eigenlijk wel verdiend had.

 


Lees meer
Scheveningen is er niet in geslaagd de volle buit mee te nemen in de uitbeurt tegen ODIN’59. In een levendige wedstrijd bleef de ploeg van trainer John Blok steken op een 1-1 gelijkspel.


Lees meer
Scheveningen heeft direct na de winterstop goede zaken gedaan in de derde divisie. Op eigen veld was de ploeg met een regelmatige 2-0 overwinning te sterk voor SteDoCo. Door het puntverlies van de concurrentie aan kop van de ranglijst is de top-4 nog dichter bij elkaar gekropen en staat binnen drie punten van elkaar. Daarmee lijkt de tweede seizoenshelft ongekend spannend te gaan worden. 
Lees meer

De A-selectie van Scheveningen keerde woensdagavond laat terug van haar wintertrainingskamp ter voorbereiding op de hervatting van de competitie aanstaande zaterdag. Voor de zesde maal op rij bezocht Scheveningen het Spaanse eiland Gran Canaria, wederom mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen clubs, spelers, sponsoren en ditmaal ook gedeeltelijk door de winst van het Haaglanden Voetbal Toernooi afgelopen jaargang.


Lees meer
Scheveningen heeft het kalenderjaar 2016 goed afgesloten. De verre uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen leverde de volle buit op: 1-2. Door puntverlies van een aantal concurrenten kroop de top van de derde divisie bovendien dichter bij elkaar en dat komt de spanning in het restant van het seizoen alleen maar ten goede.

Lees meer
Scheveningen heeft een punt overgehouden aan de topper bij ASWH. In een weinig hoogstaand maar spannend duel kwamen beide ploegen niet verder dan 1-1 gelijkspel.


Lees meer
Na drie overwinning goede overwinningen op rij moest Scheveningen dit weekend een ongelukkige nederlaag slikken, al haalde de ploeg zelf geen seconde het niveau dat nodig is om wedstrijden te winnen. In een matige wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende was het bezoekende Harkemase Boys dat via een zondagsschot met de overwinning aan de haal ging: 0-1.
Lees meer
Scheveningen boekte op Houtrust een goede 2-0 overwinning op Rijnsburgse Boys, maar hield het onnodig lang spannend. 
Lees meer
Scheveningen heeft op bezoek bij Quick Boys in Katwijk de volle buit gepakt. Na een enerverende wedstrijd die bij rust al in Schevenings voordeel beslist leek kwam de thuisploeg knap terug, maar was het uiteindelijk Sandro Calabro die Scheveningen in de slotfase alsnog de overwinning bezorgde: 2-3. Naast Scheveningen was ook het neutrale publiek de grote winnaar met een sportieve, vermakelijke en uiteindelijk toch nog spannende pot voetbal met zeker vier wonderschone doelpunten.


Lees meer
Scheveningen bracht vandaag koploper FC Lisse haar eerste nederlaag toe. Na een 0-1 achterstand boog de ploeg in de slotminuten de boel om en stapte met een 2-1 overwinning van het veld.
Lees meer
Scheveningen is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen in de uitbeurt tegen Jong FC Volendam. In het Kras-stadion ging de ploeg van trainer John Blok met 2-1 onderuit. Voor een aantal bezoekers van het duel wellicht een logische uitslag gezien het balbezit, maar gezien de kansverhouding had Scheveningen eigenlijk minimaal een punt moeten overhouden aan het duel.

Lees meer
Scheveningen 1 heeft afgelopen weekeinde opnieuw een uitwedstrijd gewonnen. Ditmaal was de ploeg met 0-2 te sterk voor ONS BOSO Sneek. Beide treffers vielen pas in het laatste kwartier maar dat Scheveningen met een overwinning van het veld stapte was over de hele wedstrijd niet geheel onverdiend.

Lees meer
Scheveningen heeft afgelopen week opnieuw goede zaken gedaan in de 3e divisie. Het uitduel tegen promovendus Huizen werd met 0-2 gewonnen door de ploeg van trainer John Blok en daar was over de hele wedstrijd weinig op af te dingen.


Lees meer
Scheveningen heeft op eigen veld goede zaken gedaan. De met name verdedigend zwaar gehavende ploeg van het trainersduo Sascha Tuijt en Hans Tellier (John Blok zat een uitsluiting van één wedstrijd uit) was op eigen veld met 3-1 te sterk voor Jong Almere City FC.
 

Lees meer
Scheveningen heeft met opgeheven hoofd het landelijke bekertoernooi verlaten. Op eigen veld was FC Emmen met 1-2 nipt te sterk. 
Lees meer
Scheveningen heeft afgelopen weekeinde een punt overgehouden aan het uitduel tegen promovendus FC Rijnvogels. De ploeg kwam op sportpark De Kooltuin niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Op basis van de kansverhouding in met name de eerste helft mocht Scheveningen haar handen dichtknijpen met die puntendeling, al had men in de slotfase zelf nog de beste kansen om met drie onverdiende punten aan de haal te gaan.


Lees meer
Scheveningen boekte dit weekend een solideoverwinning in de Derde Divisie en bleef op eigen veld Capelle met 2-0 de baas.
Lees meer
Na drie overwinningen op rij beleefde die reeks van Scheveningen zaterdagmiddag een harde landing. Na een - zowel qua voetbal als kansen - uitstekende eerste helft van de thuisploeg had het duel al lang en breed in Schevenings voordeel beslist moeten zijn. Na rust was Scheveningen geen schim meer van de ploeg van voor rust en de voorbije weken en trokken de bezoekers op wilskracht het duel verdiend naar zich toe. Een slechte maar leerzame beurt dus voor Scheveningen.


Lees meer
Scheveningen leverde woensdagavond een uitermate knappe – en sportief en mogelijk ook financieel belangrijke – prestatie door tweede divisionist G.V.V.V. met ruime cijfers uit de beker te stoten. 

Lees meer
Scheveningen heeft ook de tweede competitiewedstrijd in een overwinning opgezet. De ploeg liet zich in het uitduel bij Stedoco voor rust nog verrassen door de thuisploeg, maar herstelde zich na rust uitstekend en trok in lijn met het spelbeeld alsnog de drie punten naar zich toe.

Lees meer
Scheveningen is het seizoen goed begonnen en heeft de punten in eigen huis gehouden na een moeizame wedstrijd tegen een goed Jong FC Groningen. De ploeg won uiteindelijk op karakter met 2-1.

Lees meer
Scheveningen werkte afgelopen weekend opnieuw een oefenduel af ter voorbereiding op de competitiestart komende zaterdag.


Lees meer
Scheveningen werkte afgelopen dinsdag opnieuw een nuttig oefenduel af. In Naaldwijk nam men het op het splinternieuwe kunstgrasveld op tegen zondag 3e divisionist Westlandia. Helaas ging de ploeg in de slotfase nipt met 1-0 onderuit. Onnodig maar eigen schuld dikke bult, want even daarvoor had de ploeg uit een riante mogelijkheid zelf op voorsprong kunnen komen en na de tegentreffer werd ook nog eens slordig omgesprongen met een misschien makkelijk gegeven, maar ook weer niet onterechte strafschop.


Lees meer
Scheveningen oefende afgelopen zaterdag op eigen veld tegen zondageersteklasser Leonidas en bleef de Rotterdammers met 5-0 de baas. 

Lees meer
Scheveningen heeft in haar tweede oefenduel van deel 2 van de voorbereiding een nipte nederlaag geleden. Op sportpark Houtrust won zondag derde divisionist HBS nipt met 1-2.


Lees meer
Scheveningen 1 heeft zich afgelopen dinsdagavond overtuigend geplaatst voor de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op sportpark Nieuw Hanenburg – waar op zaterdag 4 juni ook de finaledag is – was Scheveningen een maatje te groot voor gastheer Quick: 0-4.Lees meer
Scheveningen heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op eigen veld was de ploeg van trainer John Blok in een even scherpe als, mede door een prima leiding, bijzonder sportieve wedstrijd met 1-0 te sterk voor zaterdaghoofdklasser Haaglandia.


Lees meer
Scheveningen heeft zich met een puntendeling tegen Barendrecht veilig gespeeld in de Topklasse, die volgend seizoen verder gaat onder de naam Derde Divisie. 
Lees meer

Scheveningen heeft een punt overgehouden aan de uitbeurt bij Capelle. Op sportpark ’t Slot kwamen beide ploegen niet verder dan 0-0. Dat waren er voor beiden twee minder dan waar vooraf op werd ingezet, maar desondanks kon men in beide kampen na afloop redelijk leven met de puntendeling.


Lees meer
Scheveningen boekte een belangrijke overwinning in de strijd om lijfsbehoud. 
Lees meer

Scheveningen heeft zich redelijk eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op bezoek bij zondagderdeklasser Oliveo maakte de ploeg van trainer John Blok een geconcentreerde indruk, kwam geen moment in de problemen en stapte na vier prachtig uitgespeelde doelpunten met een 0-4 overwinning van het veld. Na een sportief duel konden alle partijen bovendien tevreden terugkijken op een nuttige middag. Lees meer

Net als een week eerder is Scheveningen er afgelopen weekeinde niet in geslaagd een goed resultaat te behalen. Op bezoek bij Excelsior Maasluis ging de ploeg in een sportieve wedstrijd onder goede omstandigheden, met alleen buiten de afrastering een paar idioten, met 2-0 onderuit.Lees meer
Scheveningen is er, qua resultaat, niet in geslaagd de goede overwinning op RVVH een vervolg te geven. Op eigen veld was het na een vroege rode kaart en achterstand uit een strafschop minimaal gelijkwaardig aan Rijnsburgse Boys, maar het slaagde er niet in een verdiend punt uit het vuur te slepen. 
Lees meer

Scheveningen heeft goede zaken gedaan door het thuisduel tegen RVVH in een overwinning om te zetten. 


Lees meer

Het wordt zo langzamerhand eentonig, maar Scheveningen heeft afgelopen week opnieuw minder gekregen dan er op basis van het wedstrijdverloop in had gezeten. Op bezoek bij concurrent Stedoco kreeg Scheveningen voor de zoveelste keer dit seizoen het deksel op de neus en ging onverdiend en vooral schlemielig onderuit: 1-0.Lees meer

Scheveningen 1 heeft zich geplaatst voor de derde/tussen ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Op een zonnig maar waterkoud sportpark ’t Loo in Voorburg kwam Scheveningen na een tenenkrommend slecht en plichtmatig optreden tegen eersteklasser Forum Sport niet verder dan 0-0 na 90 minuten. Kansen op doelpunten waren er wel degelijk, maar dat gold in gelijke mate ook zeker voor de thuisploeg. Over 90 minuten was het, vooral in aanvallend opzicht, echter veel te weinig wat een aantal Scheveningen-spelers liet zien, waarbij er overigens wel complimenten waren voor het optreden en de positieve instelling van Forum Sport dat er wel wat van wilde maken.

Op de strafschoppenserie van Scheveningen was vervolgens niets aan te merken. Sven Wolsheimer trok zijn goede optreden door en pakte de tweede inzet van de thuisploeg, de vijf aangewezen Scheveningen-spelers schoten hun elfmetertrappen feilloos raak. Daarmee werd tenminste nog het resultaat behaald wat Scheveningen aan haar stand verplicht was. Scheveningen heeft zich hierdoor bij de laatste 22 ploegen van het toernooi geschaard. De loting voor de tussenronde van 6 wedstrijden is nog niet bekend. 

Ook Scheveningen 2 was succesvol. In Noordwijk nam men het in de halve finale van de districtsbeker op tegen SJC 2. De ploeg van trainer Martin Abbenhuis behaalde een prima 1-3 overwinning (doelpunten Luis Silva, Clay Hoekstra en Ruben Roos) en plaatste zich daarmee voor de finale tegen Westlandia 2 of VOC 2 eind Mei. 


Zaterdag 5 maart: Scheveningen – HHC Hardenberg (Topklasse, 14.30 uur)
De competitie krijgt voor Scheveningen een vervolg op zaterdag 5 maart en dan moet er weer uit een ander vaatje getapt worden, al heeft de ploeg op dat vlak, met na de winterstop over het algemeen goede optredens met te weinig punten nog wel het voordeel van de twijfel. Te gast op sportpark Houtrust is HHC Hardenberg, de sympathieke club uit het Oosten van het land, waar ook op supportersgebied een warme band mee is. Opnieuw een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, maar dat zal in alle resterende speelronden voor alle ploegen het geval zijn. De bezoekers lijken al lang en breed zeker van een plek in de Tweede Divisie maar móeten winnen om mee te blijven doen op het kampioenschap. Voor Scheveningen lijkt plaatsing voor de Tweede Divisie ver weg maar bij een sterke serie nog niet definitief uit zicht. Maar los daarvan wil men zo snel als mogelijk de onderste ploegen definitief achter zich laten en wil het ook gewoon een goede derde periode neerzetten. En dus is winst het enige wat telt. Opnieuw een mooi affiche dus, waarvoor de KNVB met arbiter Bronsvoort een ervaren leidsman uit de bovenkant van de pikorde der scheidsrechters heeft aangesteld. De aftrap is om 14.30 uur. 

Scheveningen is er, qua resultaat, niet in geslaagd om de overwinning van vorige week een passend vervolg te geven. In Veenendaal speelde de ploeg een aardige wedstrijd, maar schoot het op details tekort en leed daarom een 3-0 een nederlaag. Geflatteerd en onnodig, maar het zijn de punten die tellen en die boodschap hadden den Veendendalers beter begrepen dan de pupillen van trainer John Blok. Met wat minder slordigheden en wat meer overzicht en de absolute wil om te scoren op de momenten dat de mogelijkheden er waren had een puntendeling of overwinning tot de mogelijkheden behoord. Op die vlakken toonde de Veenendalers zich echter volwassener op de momenten dat het er echt toe deed.Lees meer

Iedere ploeg heeft er weleens mee te maken: Er zijn soms van die weken dat alles tegen lijkt te zitten en het onrecht op alle vlakken zegeviert.

 


Lees meer

Net als vorige week viel het kwartje voor Scheveningen in een rechtstreeks duel tegen een titelkandidaat de verkeerde kant op. Waar Scheveningen vorige week tegen Katwijk aanvallend nog te weinig bracht om echt aanspraak te kunnen maken, was het tegen Kozakken Boys een ander verhaal en leek de prima spelende Houtrust-brigade 65e minuten lang op weg naar een dikverdiende driepunter. Kantelpunt was een op zijn minst twijfelachtige rode kaart met bijbehorende strafschop halverwege de tweede helft, waarna Scheveningen de voorsprong uit handen gaf en met een 2-3 nederlaag van het veld moest stappen.

 


Lees meer

Scheveningen heeft 2015 afgesloten met een puntendeling op eigen veld tegen titelkandidaat Spakenburg. Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord. Hoewel Scheveningen daarmee wellicht minder kreeg dan men op basis van de kansverhouding verdiende, stemde de wijze waarop de ploeg voor de dag kwam gelukkig wel weer tot tevredenheid. Na een door aanwijsbare oorzaken wisselvallige eerste seizoenshelft is dat goed om op voort te borduren in de tweede seizoenshelft. 

 


Lees meer
Scheveningen is er afgelopen weekeinde niet in geslaagd een goed resultaat te behalen in de uitwedstrijd bij DVS’33 Ermelo. In een, vooral na rust, boeiend en doelpuntrijk duel was het van begin tot eind spannend en leek alles mogelijk, maar de thuisploeg trok uiteindelijk met 5-3 aan het langste eind.
Lees meer
De regioderby tussen Scheveningen en Excelsior Maassluis was eigenlijk in alle opzichten een ‘draak’ en verdiende daarom eigenlijk ook geen winnaar, maar toch stapten de bezoekers met een fortuinlijke driepunter van het veld. 
Lees meer
Scheveningen is er afgelopen weekeinde niet in geslaagd de lijn van de laatste competitiewedstrijden door te trekken. Althans niet wat betreft het maken van doelpunten en het winnen van wedstrijden, want op alle andere vlakken zat het afgelopen zaterdag nog steeds gewoon goed bij Scheveningen.
Lees meer

Net als vorige week heeft Scheveningen afgelopen weekeinde een prima overwinning geboekt in de Topklasse. Op bezoek in Ridderkerk was Scheveningen met 0-4 te sterk voor gastheer RVVH. Die uitslag kreeg pas na rust echt gestalte, maar voor rust legden de Scheveningers al wel de basis.

 


Lees meer

Scheveningen nam al na 53 seconden de overtuigend de leiding. Toen de bezoekers na slechts zes minuten ook nog met tien man verder moesten leek de thuisploeg een verder redelijke onbezorgde middag tegemoet te gaan.

 


Lees meer

Scheveningen is er niet in geslaagd om de volle winst te pakken in Hardenberg. Op bezoek bij de plaatselijke HHC kwam Scheveningen niet verder van een 1-1 gelijkspel.

 


Lees meer

Na een veelbelovend begin met twee snelle doelpunten kwamen Scheveningen en FC Lisse uiteindelijk toch niet verder dan de 1-1 die toen al op het scorebord stond. 

 


Lees meer
In een matig duel nam Scheveningen al snel de leiding. De bezoekers waren aan de bal de iets betere ploeg, maar konden aanvallend eigenlijk geen echte vuist maken. Bij de thuisploeg was het andersom, al reeg ook Scheveningen de kansen zeker niet aan één.
Lees meer

Na de eerste overwinning vorige week boekte Scheveningen afgelopen zaterdag haar tweede overwinning op rij in de Topklasse. Op bezoek bij IJsselmeervogels ging de ploeg van trainer John Blok in blessuretijd met de overwinning aan de haal: 1-2. Daarmee kreeg Scheveningen op basis van het wedstrijdbeeld misschien twee punten teveel, maar – uiteraard en terecht – niemand die daar na afloop ook maar een seconde om maalde, daarvoor heeft de ploeg in het eigenlijk nog steeds jonge seizoen al in veel te veel de andere kant van de medaille gezien.

 


Lees meer
Nadat de veel geplaagde ploeg er al weken dicht tegenaan zat, boekte Scheveningen tegen ONS BOSO Sneek haar eerste overwinning van het seizoen. 
Lees meer

Scheveningen stond afgelopen zaterdag opnieuw met lege handen en daarmee kreeg de ploeg gezien het spelbeeld en de kansverhouding over de hele wedstrijd genomen eigenlijk veel te weinig. Voor het grootste deel was de ploeg daar zelf verantwoordelijk voor, al verkeert het de laatste weken ook in een fase dat het op andere vlakken niet bepaald meezit zonder dat het daar zelf al te veel aan kan doen.


Lees meer
In een zeer spannend en vermakelijk duel waarin beide ploegen niet onder deden voor elkaar, en waar na de reguliere speeltijd en de verlenging waarin Scheveningen met tien man speelden na een rode kaart van Wesley Goeman in de 87e minuut nog steeds 0-0 op het scorebord stond. Is na het nemen van strafschoppen (5-6)Scheveningen uitgeschakeld in de het KNVB beker toernooi en gaat Telstar door naar de volgende ronde.
Lees meer
Geheel in lijn met de verwachtingen vooraf en met het verleden in het achterhoofd maakten Scheveningen en Katwijk er ook vandaag weer een spectaculair duel van. De teller bleef uiteindelijk steken op 3-3, maar op basis van het wedstrijdverloop en de stortvloed aan kansen hadden uitslagen van 8-8, 7-4 of of 4-7 ook zomaar tot de mogelijkheden behoord. 
Lees meer

Scheveningen heeft een punt overgehouden aan de uitbeurt bij Barendrecht. De een gelijk opgaande wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Beide ploegen beleefden die puntendeling met gemengde gevoelens: Enerzijds het puntje koesterend gezien het wedstrijdverloop en alle gebeurtenissen daarin, anderzijds waren er voor beide ploegen ook redenen te noemen waarom men de wedstrijd eigenlijk gewoon in een overwinning om had móeten zetten.

 


Lees meer
Scheveningen is met lege handen teruggekeerd uit Spakenburg. In een over het algemeen matige wedstrijd met twee gezichten (Spakenburg voor rust beter, Scheveningen daarna), moest de ploeg van trainer John Blok twee tegentreffers uit (overigens perfect genomen) standaardsituaties slikken en ging daardoor met 2-0 onderuit. Over de hele wedstrijd kreeg Scheveningen daarmee wellicht wat te weinig, maar legde wel een wedstrijd op de mat met voldoende aanknopingspunten voor de komende weken.
Lees meer
Scheveningen plaatste zich ten koste van Blauw Geel voor de tweede ronde van de KNVB Beker en treft daarin in de tweede ronde op eigen veld Telstar (voorlopig vastgesteld op disdag 22 september, aanvang 17.00 uur). 
 

Lees meer
Scheveningen is de competitie begonnen met een gelijkspel. Thuis tegen Capelle kwam men niet verder dan 2-2. Op basis van de kansverhouding en over de gehele wedstrijd geen hele vreemde uitslag, al mocht Scheveningen op basis van het scoreverloop het meest tevreden zijn met de puntendeling. 
Lees meer
Scheveningen heeft in haar laatste oefenduel van de voorbereiding op de competitiestart een nipte overwinning behaald. In een leuke en gelijkopgaande wedstrijd was men nipt te sterk voor zaterdaghoofdklasser Noordwijk: 3-2. Na rust zouden de invallers uiteindelijk het verschil maken voor de thuisploeg.
Lees meer
Net als afgelopen zaterdag verloor Scheveningen dinsdagavond haar voorlaatste oefenwedstrijd nipt. Ditmaal vertrok zondaghoofdklasser Quick met een 1-2 zege van sportpark Houtrust. Niets ten nadele van de keurige treffers en de goede eerste helft van de bezoekers, maar opnieuw mocht Scheveningen over de hele wedstrijd genomen zichzelf de nederlaag voor het grootste deel zelf aanrekenen.


Lees meer
Scheveningen leed zaterdagmiddag haar eerste nederlaag in de oefencampagne. Zondagtopklasser Hercules trok met 0-1 nipt aan het langste eind.


Lees meer
Scheveningen heeft ook haar tweede wedstrijd van deel twee van de voorbereiding in een overwinning omgezet. Op eigen terrein won de ploeg van trainer John Blok met 6-1 van zondaghoofdklasser RKAVV. Een uitslag die weinig geflatteerd was en gezien de kansverhouding in met name de tweede helft nog veel hoger had uit kunnen vallen. Belangrijker dan uitslag en resultaat op zich is dat Scheveningen op alle vlakken en nagenoeg de hele wedstrijd een sterke indruk achterliet en een flinke stap voorwaarts zette ten opzichte van de op zich best redelijke, maar zeker geen sprankelende wedstrijd tegen SVC’08. Al is die wisselvalligheid in deze fase van de voorbereiding natuurlijk niet onlogisch. 
Lees meer
Scheveningen heeft de voorbereiding op het seizoen 2015-2016 hervat met een 0-2 overwinning op dorpsgenoot SVC’08. Op het Oostersportpark won Scheveningen de inmiddels traditionele openingswedstrijd in deze fase van de voorbereiding met 0-2.
Lees meer
De eerste oefenwedstrijd voor Scheveningen was al direct een schitterend affiche met een bezoek van eredivisionist ADO Den Haag op bezoek op sportpark Houtrust.
Lees meer

Dit team wordt gesponsord door: