Scheveningen 1

 Scheveningen - Hardenberg
Zaterdag 25 januari
 aanvang 15:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

-

----------------------
Man of the Match Sponsor:

-

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Even winterstop
Na de winterstop weer
nieuwe toppers.

Nieuws

Pagina 1 van 91  > >>

Het bestuur van SVV Scheveningen is verheugd te kunnen melden van Ben van Dam vanaf 1 juli 2020 terugkeert bij Scheveningen en de rol van Commissielid Technische Zaken zal gaan invullen. Hij zal zich samen met Ron Cramer specifiek gaan richten op zowel een aantal voetbaltechnische en daaraan gekoppelde organisatorische zaken rondom het 1e en 2e elftal, alsmede de externe scouting van spelers en tegenstanders en fungeren als eerste aanspreekpunt voor het aan te stellen Hoofd Jeugd Opleiding.

Momenteel is Ben van Dam in een soortgelijke rol actief bij HBS, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is in de technische commissie. Voor zijn periode bij HBS was hij reeds langere tijd actief bij Scheveningen in de Technische Commissie topvoetbal en was hij samen met anderen nauw betrokken bij de stapsgewijze opmars die Scheveningen tussen 2011 en 2018 met een herkenbaar spel en elftal maakte van de onderkant van de Hoofdklasse naar de top van de Derde Divisie en uiteindelijk promotie naar de Tweede Divisie.

Voor zijn periode als commissielid speelde hij als speler op hoog niveau en was hij jeugdtrainer, hoofd opleiding en hoofdtrainer bij gerenommeerde clubs in de regio en een seizoen assistent- en hoofdtrainer bij Scheveningen. Hij beschikt over het diploma UEFA-A en daarmee over de papieren om zelf op alle niveaus in het amateurvoetbal als hoofdtrainer actief te zijn. Met Ben van Dam krijgt Scheveningen dus de beschikking over een breed ontwikkelde voetbalpersoonlijkheid binnen de regio die de club daarnaast al goed kent.

Met de aanstelling van Ben van Dam heeft Scheveningen het komend seizoen reeds voorzien in vier van de vijf posities van het Voetbal Technisch Management. Ron Cramer blijft actief als Commissielid Topvoetbal, Dave van der Zwan als Commissielid Algemene Zaken en Hoofdtrainer John Blok verlengde onlangs zijn reeds langlopende contract. Daarmee is de Voetbal Technische Organisatie voor een groot deel op orde en bestaat uit een divers gezelschap met het nodige clubgevoel, voetbalkennis- en kwalificaties en zakelijke- en managementvaardigheden.

De laatste positie die moet en zal worden ingevuld is die van Hoofd Jeugd Opleiding. De voorbereidingen en procedure daarvoor zijn op de achtergrond al deels in gang gezet en zal gezien het belang dat aan deze functie wordt gehecht een van de prioriteiten voor de komende periode zijn.

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen op het gebied van de Voetbal Technische Organisatie heeft SVV Scheveningen de afgelopen weken de tijd genomen om te evalueren en de gewenste inrichting van de Voetbal Technische Organisatie te herijken.


Lees meer
Paul Jongejan, onze hoofdtrainer van de O19 zal SVV Scheveningen aan het eind van het seizoen gaan verlaten. Paul heeft in een gesprek met Hoofd Opleidingen Albert van der Dussen laten weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.
Lees meer
Tijdens het trainingskamp op Gran Canaria speelde Tweede Divisionist Scheveningen dinsdagochtend een oefenduel tegen sc Feyenoord. Na een 2-0 voorsprong bij rust, eindigde de wedstrijd in een 2-1 winst voor de formatie van trainer John Blok.
Lees meer
Na de eerste dag volop activiteiten op zaterdag brak voor Scheveningen zondag dag drie aan van het trainingskamp. Vanwege de prima geleverde arbeid de dagen daarvoor met drie trainingsdagen op rij en de stapavond op zaterdagavond, stond het ontbijt een uurtje later gepland dan normaal.
Lees meer
Mehmet Aldogan verlengt zijn verblijf bij Scheveningen met nog minimaal een seizoen. De 31-jarige aanvaller gaat hiermee op voor zijn 11e seizoen in het tenue van de Scheveningers en is naast een kwaliteitsspeler dus ook al voor lange tijd en nadrukkelijk aan de club verbonden.


Lees meer

Na het eerdere nieuws rondom de contractverleging van John Blok en de aanstelling van Robin Knoester is er nu opnieuw goed nieuws te melden qua invulling van de technische staf.

 


Lees meer

Robin Knoester keert volgend seizoen terug bij Scheveningen en zal toetreden tot de staf rondom Scheveningen 1. De oud-speler en -trainer zal de eerste assistent worden naast hoofdtrainer John Blok en volgt in die rol Kevin van der Geest op, die volgend seizoen op eigen benen gaat staan en hoofdtrainer wordt bij VELO.

 


Lees meer
Na een rustige en lange eerste (reis)dag stonden zaterdag voor Scheveningen de eerste echte activiteiten tijdens het jaarlijkse trainingskamp op Gran Canaria op het programma.
Lees meer
Na de hervatting van de training op Houtrust op donderdag 2 januari is op vrijdagochtend 3 januari het trainingskamp voor de selectie van Scheveningen echt begonnen.
Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1