Scheveningen 1


Scheveningen-Jong Almere City
Zaterdag 20 oktober
Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

FPL Dynamic Logistics

&

Blom-DSW

Sponsor Man of the Match:

Rodizio Brazilian Restaurant

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 20 oktober 2018
Scheveningen 3 - Berkel 2
Aanvang 13:00 uur
 

Nieuws

Pagina 1 van 69  > >>

Als bestuur hebben wij besloten dat in het vervolg bij de Algemene  Ledenvergadering er geen exemplaren van het secretariaatsverslag  ‘fysiek’ meer aanwezig zijn.
Lees meer

Aan alle vrijwilligers van SVV Scheveningen,

Om de vele vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond.


Lees meer

10 Man/vrouw sterk was er maandagavond, 1 oktober, aanwezig in de Bestuurskamer op Houtrust. Reden: foto’s uitzoeken van 100 jaar SVV Scheveningen. 


Lees meer

Na afloop van het duel Scheveningen – AFC werd Leroy Resodihardjo, uit meerdere gegadigden, verkozen tot Man of the Match. Na afloop ontving hij uit handen van Mario van Dijk een dinerbon voor Restaurant Di Sopra in de haven van Scheveningen.

 


Lees meer

Hierbij willen wij het team van de ‘Merchandise SVV Scheveningen’ bedanken voor het beschikbaar stellen van een vlaggenmast op ons complex.

 


Lees meer
Hierbij willen wij het team van de ‘Merchandise SVV Scheveningen’ bedanken voor het beschikbaar stellen van de statafels op het terras bij het Arie de Jagerveld.
Lees meer

Scheveningen is er net niet in geslaagd om te winnen van koploper AFC. Op Houtrust eindigde het onderlinge treffen na een spectaculair verloop in 3-3.

 


Lees meer
Op donderdag 18 oktober a.s. vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van SVV Scheveningen plaats. De ledenvergadering vindt plaats in ons clubgebouw en begint om 19.30 uur. Degenen die de ledenvergadering bijwonen kunnen het financiële verslag opvragen tot uiterlijk maandag 15 oktober a.s. via het volgende e mailadres: secretariaat@svvscheveningen.nl.
Lees meer

Na afloop van het duel Scheveningen – Cambuur werd Joël Donald verkozen tot Man of the Match. Met twee doelpunten voor rust was hij bijna verantwoordelijk voor een bekerstunt, die helaas alsnog mislukte. Na afloop ontving hij een dinerbon voor een etentje bij Restaurant Villani in de haven van Scheveningen.

 


Lees meer
Als (beginnend)trainer zal je ondersteund en begeleid worden door de hoofdtrainer van de betreffende leeftijdsgroep en door het Hoofd Jeugdopleiding.
Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1