Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2019-2020

Scheveningen-ADO Den Haag

Maandag 1 juli
Aanvang 19.19 uur

Sportpark "Houtrust"

”Arie de Jager veld”

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

  

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!
 

Nieuws

Pagina 1 van 82  > >>

Deze week ontvangen de leden met contributieachterstand hun laatste aanmaningen. Het gaat met name om leden die bij de incassofout van april 2019 wel de volledige incasso hebben gestorneerd maar niet de 4e termijn hebben betaald.
Lees meer
Wesley Zonneveld zal deze week aansluiten bij de selectie van Scheveningen. De doelman en Scheveningen zullen de komende weken gebruiken om te kijken of het met elkaar bevalt. Er is in principe al een akkoord bereikt voor het komend seizoen, waarbij goede afspraken zijn gemaakt wanneer zich alsnog een profclub aandient voor Zonneveld.


Lees meer
Onderstaand bericht ontvangen van Ton Beije, hoofdredacteur Haaglanden Voetbal
Lees meer
Zoals wij eerder al bekend maakten bieden wij u de mogelijkheid om op de drie hierbij genoemde dagen in de voorverkoop toegangskaarten aan te schaffen voor het oefenduel tussen Scheveningen en ADO Den Haagop 1 juli a.s.
Lees meer

De Voetbal Technische Commissie is intensief bezig geweest met het voeren van gesprekken om ook de posities van de Keepers Coaches voor het komende seizoen bij onze bij jeugdafdeling ingevuld te krijgen.


Lees meer

De vrijwilliger van de maand mei 2019 is geworden Daniëlle Falck!  Zij kreeg afgelopen maandagavond uit handen van bestuurslid Gerard Roeleveld de welbekende dinerbon voor 2 personen bij ‘Proeflokaal Sijgje’ overhandigd.


Lees meer

In het kader van het 100 jarig bestaan, staan er voor zaterdag 29 juni, tal van activiteiten op het programma.

 


Lees meer

Het is fantastisch dat de organisatie van  het Haaglanden Voetbal Toernooi in het kader van het 

100 jarig bestaan aan SVV Scheveningen is toegewezen.

Achter de schermen zijn onze vrijwilligers al druk in de weer om er voor te zorgen dat de finale dag voor de liefst 30 elftallen en natuurlijk voor u als toeschouwer een onvergetelijke dag wordt.

Met name voor onze kantine medewerkers wordt het een grote uitdaging om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat iedereen op tijd van een hapje en een drankje te voorzien en eerlijk gezegd kunnen wij voor de bar en de keuken nog wat vrijwilligers gebruiken om onze kantine medewerkers te ondersteunen. Schroom niet en geef je nu direct op via het e mailadres: gerardroeleveld@svvscheveningen.nl. Wij rekenen op jullie.


Lees meer
Mark Wasmus heeft een aanbod gekregen van ADO Den Haag en geaccepteerd om jeugdtrainer te worden. Mark had met de Technische Commissie een overeenstemming om volgend jaar de O17 te gaan begeleiden. De Technische Commissie is van mening dat we Mark deze kans niet mogen ontnemen om bij zijn favoriete club een trainers functie te gaan vervullen. We danken Mark voor zijn tomeloze inzet voor onze club en wensen hem natuurlijk veel succes toe.
Lees meer
Onze mannen van het Merchandise-team stonden voor dag en dauw in de regen op Vlaggetjesdag.
Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1