Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

Pagina 1 van 75  > >>

Aanstaande zaterdag wordt, voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd van Scheveningen 1, op het Arie de Jager veld het '2e divisie toernooi' gehouden met JO15 teams
Lees meer

Na afloop van het met 4-0 gewonnen duel Scheveningen – Barendrecht werd er weer een Man of the Match gekozen. Er waren meerdere gegadigden en ditmaal werd Mitchell de Vlugt gekozen. Na afloop ontving hij uit handen van Harry van Lunch- en Dinercafé Zarautz een dinerbon.

Voor alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant Di Sopra stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Villani, Restaurant De Beren Scheveningen, Restaurant La Boqueria, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Een overzicht van de van de Men of the Match tot nu toe:

 


Lees meer
Scheveningen heeft op eigen veld goede zaken gedaan in de Tweede Divisie. De ploeg van trainer John Blok was met 4-0 te sterk voor Barendrecht.


Lees meer

Voor het Haaglanden voetbal toernooi, waarvan de finales op 22 juni 2019 op Houtrust plaats vinden, zijn de lotingen voor de diverse teams verricht.
LET OP: DE WEDSTRIJDDATUM VAN SCHEVENINGEN 1 UIT BIJ WESTLANDIA IS GEWIJZIGD!


Lees meer

Na eerder nieuws met een aantal blijvers en nieuwe krachten in de Scheveningen-selectie voor het komend seizoen is er nu helaas ook nieuws over een aantal spelers die na de zomer niet voor Scheveningen actief zullen zijn: Kevin Pérez Kraaijeveld, Michael de Niet en Björn Wagenaar hebben in goed overleg met Scheveningen besloten bij andere clubs de volgende stap in hun ontwikkeling te gaan zetten.


 


Lees meer

Op zaterdag 16 februari a.s. zal voor de aanvang van de wedstrijd  Scheveningen – Barendrecht de officiële aftrap plaatsvinden van het heuglijke feit dat onze club op 1 juli 2019 haar 100 jarig bestaan gaat vieren..


Lees meer

In verband met (schoonmaak) werkzaamheden is het sponsorhome op woensdag 13 en donderdag 14 februari gesloten.

 

 


Lees meer

Met het huidige seizoen op de voorgrond in volle gang is Scheveningen op de achtergrond inmiddels ook alweer bezig met de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen.

 


Lees meer

Scheveningen heeft een puntje overgehouden aan het thuisduel tegen HHC Hardenberg. Na een spectaculair score- en wedstrijdverloop werd het op Houtrust 3-3.


Lees meer

Nog net voor het sluiten van de transferperiode heeft Scheveningen zich voor het restant van dit seizoen nog verstrekt met een extra speler. Donny Navajas Sanchez voegt zich binnenkort bij de selectie van trainer John Blok.

Foto: www.bvvbarendrecht.nl


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1