Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Pagina 1 van 94  > >>

Recently, the KNVB has made the difficult, but the only correct decision to stop the competition in amateur football with immediate effect. As a board we regret, of course, that the ball will not roll this season, but we are 100% behind this decision. Health and ensuring that the corona virus is quickly controlled in the Netherlands is now the top priority.
In order to be able to check the virus as much as possible, the measure applies that sports facilities remain closed until 28 April. Before April 28, the government will issue a statement, which must show what the measures after April 28 entail. If that means for our club that there is a relaxation with regard to the aforementioned measures, we will of course respond to this and inform you further
Lees meer
Recent heeft de KNVB de moeilijke, maar de enige juiste beslissing genomen om de competitie in het amateurvoetbal met onmiddellijke ingang stop te zetten. Als bestuur betreuren wij het uiteraard, dat de bal dit seizoen niet meer gaat rollen, maar staan wij voor 100% achter dit besluit. Gezondheid en met elkaar er voor zorgen dat men het corona virus in Nederland snel onder controle krijgt heeft nu de hoogste prioriteit.
Lees meer
Het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. Het stelt ons allemaal bloot aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden. Als partner van uw vereniging willen we u informeren over onze aangepaste dienstverlening, nieuwe maatregelen en oplossingen die de Rabobank heeft geïntroduceerd naar aanleiding van de corona crisis.
Lees meer
Het bestuur zal op korte termijn de impact bespreken van de nadere maatregelen van het kabinet zoals aangekondigd in de persconferentie van 23 maart 2020. SVV Scheveningen zal vooralsnog gesloten zijn tot 1 juni 2020.
Lees meer
Het RIVM en de KNVB hebben gisteren een update gegeven over de maatregelen tegen het coronavirus
Lees meer

SVV Scheveningen zoekt voor het komende seizoen 2020 – 2021 naar Hoofd (selectie) trainers voor de onderbouw om de trainingen en de wedstrijddag te leiden.Lees meer
Het coronavirus heeft ook impact op onze vereniging. De gezondheid en veiligheid van onze leden is het allerbelangrijkste.
Lees meer

foto: Haaglanden Voetbal

SCHEVENINGEN – SVV Scheveningen heeft met 1-0 gewonnen van regerend amateurkampioen AFC. Na 90 minuten strijd leverde het de mannen van John Blok de felbegeerde en hoognodige driepunter op. Matchwinner werd Chovanie Amatkarijo die met een droog zwabberschot AFC puntloos naar huis schoot. Hiermee neemt Scheveningen afstand van de rechtstreekse degradatieplekken en kan het de komende weken de strijd aanbinden met teams om de nacompetitie te ontlopen.


Lees meer

Mogelijk roept de situatie over het Coronavirus vragen bij u op: Hoe te handelen bij gezondheidsklachten en hoe handelt SVV Scheveningen c.q. het bestuur bij mogelijke verdenking op besmetting met het Coronavirus.


Lees meer
Robert van Koesveld is ook volgend seizoen Scheveningen-speler en gaat daarmee zijn tweede seizoen in bij de Tweede Divisionist.Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1