Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VV Katwijk
Zaterdag 24 augustus
Aanvang 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

CORNELIS VROLIJK / JACZON

———————————————-

Sponsor Man of the Match:

-

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Nieuws

Pagina 1 van 83  > >>

DE NABESCHOUWING 2018/2019 van Haaglanden Voetbal, een aanrader voor elke Haagse voetballiefhebber, is verschenen
Lees meer
Op woensdag 4 september start de training voor de ‘onderbouw’. Dit zijn de keepers van de JO08 t/m JO12.
Lees meer
Beste spelers en ouders.

Afgelopen week is het seizoen van start gegaan voor onder meer de JO15. Dit seizoen gaan we met drie teams spelen: de JO15-1 en 15-2 vormen de selectie en de JO15-3 is een team dat recreatief gaat spelen.
Lees meer

Aanstaande zaterdag 17 augustus kunt u in het wedstrijdsecretariaat van 13.30 tot 15.30 uur uw lidmaatschapspas voor het komend seizoen ophalen.


Lees meer
Nog een paar weken en dan gaat voor ons 1e elftal  de kompetitie van start met direct al een prachtige seizoensopening, namelijk hetthuisduel  op zaterdag 24 augustus tegen Katwijk, ontegenzeggelijk één van de absolute topploegen in de 2e divisie.
Lees meer
Afgelopen maandag heeft de A selectie de 1e training afgewerkt en daarmee is het voetbalseizoen 2019 – 2020 officieel van start gegaan.
Lees meer

Bij SVV Scheveningen gaan we aankomend seizoen starten met een intern scoutingsteam. In deze notitie willen wij u hierover informeren. In augustus start de werving van jeugdscouts. Naast de reguliere coaches willen we graag een extra groep scouts werven die onafhankelijk de jeugdspelers volgen en beoordelen.
 


Lees meer
Op maandag 22 juli ontvingen wij het intens trieste bericht dat Tom Hulsegge op 61 jarige leeftijd plotseling is overleden.
Lees meer

Onze vereniging is volop in beweging. Elders op deze site is te lezen hoe ons technisch (Jeugd)beleid opgezet wordt en aangestuurd gaat worden door ervaren rotten in het vak.


Lees meer

Hollands Feest Aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival op een unieke locatie : het Zuiderstrand van Scheveningen!

 


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1