Scheveningen 1

Excel.Maassluis-Scheveningen
Zaterdag 20 april
aanvang: 14.30 uur

Sportpark Dijkpolder
Lavendelstraat 1
3142 NC  Maassluis

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 13 april 2019
SVV JO9-4 - VELO JO09-5
Aanvang 11:30 uur
 

Nieuws

Pagina 1 van 77  > >>

Zaterdag 20 april speelt onze JO15-1 een voorwedstrijd tegen de JO15-1 van Excelsior Maassluis.
Lees meer

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rowendley Martijn. De jonge aanvaller komt over van competitiegenoot Barendrecht en voegt zich in de zomer bij de Scheveningen-selectie.

 


Lees meer

Scheveningen liet zaterdag tegen Rijnsburgse Boys twee gezichten zien. Voor rust uitstekend met een verdiende voorsprong tot gevolg. Na rust ronduit dramatisch en het Scheveningen-shirt onwaardig. Dat in combinatie met een na de pauze wel prima en daadkrachtig Rijnsburgse Boys leidde tot de verdiende 3-4 overwinning voor de bezoekers.

 


Lees meer

Op bijgaande foto staat onze trotse clubscheidsrechter Naum Nastoski met in zijn handen het diploma van de KNVB voor gediplomeerd clubscheidsrechter. Naum rondde zijn cursus op 8 april 2019 bij FC Lisse succesvol af.


Lees meer
We zouden het bijna vergeten maar dat doen we natuurlijk niet......
Lees meer
De Voetbal Technische Commissie is momenteel druk bezig met het voeren van gesprekken om de trainers posities voor het komendeseizoen zowel bij de senioren- als bij jeugdafdeling ingevuld te krijgen en ons streven is dat de meeste posities eind april ook daadwerkelijk gerealiseerd zijn.
Lees meer

Gezellige Klaverjas en Jokeravond SVV Scheveningen op vrijdag 3 mei 2019

Aanvang: 20.00 uur aanwezig 19.30 uur

Inschrijfgeld: 10 euro p.p.


Lees meer

Houtrust, zondagochtend 10 uur, de mannen van YourNext komen met hun vrachtwagen met 12 spelcomputers en schermen voor FIFA’19 en nog 2 mega grote schermen voor andere spellen waar naast het toernooi op kan worden gespeeld. De kantine van SVV Scheveningen wordt goed gevuld met de gave kasten, deze hebben zelfs een Scheveningen Logo!


Lees meer
Onze ledenadministrateur Dik Taal is door ziekte op dit moment niet in staat zijn functie uit te oefenen, waardoor de beantwoording over vragen die gericht worden aan ledenadminstratie@svvscheveningen.nl wat vertraging oplopen. Zijn werkzaamheden worden zoveel mogelijk door anderen waargenomen, maar het is niet te voorkomen dat dit met wat vertraging gepaard gaat.
Lees meer
Scheveningen heeft zaterdag opnieuw goede zaken gedaan in de Tweede Divisie. Op eigen veld boekte het een nipte 1-0 overwinning. Daarmee is men weer een stapje dichterbij handhaving en vind het ook weer de aansluiting bij een aantal ploegen boven zich. 


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1