Scheveningen 1


AFC - SVV Scheveningen

zaterdag 7 december
aanvang 14:00 uur

Sportpark Goed Genoeg
Beethovenstraat 801
1082 PR  Amsterdam

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 november
SVV JO10-4 - SVH JO10-3
Aanvang 11:30 uur

Nieuws

Pagina 1 van 88  > >>

Ook Mitchell de Vlugt blijft langer aan Scheveningen verbonden. De 25-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht en daar komt dus minimaal een seizoen bij.

foto: Haaglanden Voetbal

 


Lees meer
In eerste instantie zal de naam misschien anders doen vermoeden... Maar met Aannemersbedrijf DDR
heeft de JO13-1 van SVV Scheveningen een echte Scheveningse sponsor gevonden.

Lees meer
Barry Rog blijft langer actief bij Scheveningen. Het reeds tot de zomer van 2021 doorlopende contract is voor na dit seizoen vervangen door een nieuw contract dat een looptijd heeft van maar liefst vijf seizoenen. Daarmee spreken speler en club vertrouwen in elkaar uit en hebben zich tot minimaal de zomer van 2025 aan elkaar verbonden.  

foto: Angelo Blankespoor
Lees meer

FOTO: Dick Teske Persfotografie

SCHEVENINGEN – Scheveningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen tegen ‘de Vogels’. In een wedstrijd met twee gezichten werd uiteindelijk onnodig verloren. Door een slechte eerste Scheveningse helft en een waanzinnige tweede helft van IJsselmeervogels-doelman Jaimy Schaap stonden de mannen van John Blok met lege handen.


Lees meer
In verband met de verjaardag van Sinterklaas
Lees meer

FOTO: ProShots | Dennis Wielders

MAASSLUIS – Scheveningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van Excelsior Maassluis. Waar het voor rust een aantal keer had kunnen scoren, werd het in de slotfase getrakteerd op een nederlaag. Hierdoor moeten de Scheveningers weer even een pas op de plaats maken in de ranglijst.


Lees meer
Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior maken naast de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie ook alle clubs uit de Tweede,  Derde Divisie en de hoofdklasse een statement tegen racisme. Racisme hoort niet in de maatschappij en dus ook niet in het voetbal. Daarom staan wij op tegen racisme.
Lees meer
Het team van de 11-2 bestaat uit een mooie mix van verschillende nationaliteiten.
Lees meer

FOTO: Dick Teske Persfotografie

SCHEVENINGEN – Scheveningen heeft een hele belangrijke overwinning geboekt in de strijd om uit de onderste regionen te komen. Na een wedstrijd die lang onnodig spannend bleef wisten de Schollekoppen met 2-1 te zegevieren op het eigen Houtrust. Hiermee nam het iets meer afstand van ‘Het andere Oranje’ in de rangschikking.


Lees meer

Onderstaand artikel is met toestemming geplukt van de website van SV Spakenburg, na de wedstrijd die onze trots met 5-0 won. Leuk om zo eens vanuit de beleving van een Spakenburger te lezen (met de nodige humor) hoe er tegen 'ons cluppie' aangekeken wordt.

 


Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1