Scheveningen 1

Quick Boys - Scheveningen
Zaterdag 26 oktober
Aanvang 15:00 uur

Sportpark "Nieuw Zuid"
Laan van Nieuw Zuid
Katwijk

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 19 oktober
SVV JO19-1 - HBS JO19-1
Aanvang 14:30 uur

Nieuws

Pagina 1 van 86  > >>

Onze Jeugdsponsor Planet Jump bestaat 5 jaar. 

Wat is er leuker dan in de herfstvakantie lekker trampolinespringen in een fijne omgeving en gelijk je conditie op peil houden.


Lees meer
Met ingang van 1 november a.s. komen de oude consumptiebonnen van seizoen 2018-2019 te vervallen. Vanaf 1 november a.s. zijn dus alleen de nieuwe consumptiebonnen van seizoen 2019-2020 geldig.
Lees meer

foto: Dick Teske

Het bestuur van SVV Scheveningen heeft Cock Jol in de zomermaanden gepolst of hij bereid was de functie vanmanager Voetbal Technische Zaken op zich te nemen. Er is door het bestuur toen aangegeven dat er twee belangrijke speerpunten zijn, die gericht zijn om de organisatie van het voetbal technisch beleid verder te professionaliseren.


Lees meer
FOTO: Dick Teske

SCHEVENINGEN - Scheveningen heeft zichzelf geen goede dienst bewezen. In een matige pot waarin de kansen schaars waren werd met 0-1 verloren.
Lees meer

Aan alle vrijwilligers van SVV Scheveningen,

Om de vele vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond.


Lees meer

Je bent 100 voor je het weet ;

De feitelijke verjaardag van SVV Scheveningen was op 01 juli j.l., maar de jubileumactiviteiten in het kader van het 100-jarig bestaan gaan nog even door.


Lees meer
In april van dit jaar heeft Tineke Kok, de echtgenote van ons gewaardeerde lid Mario, bij een ongelukkige val van haar paard een zware hersenschudding opgelopen.,waarvan zij nog dagelijks heel veel hinder ondervindt. Het lukt Tineke, lerares van beroep, om slechts twee keer per week 1 uur haar geliefde beroep uit te oefenen.
Lees meer

I.v.m. de herfstvakantie is er geen keeperstraining voor de onderbouw op woensdag 23-10-2019, de trainer geniet even van een paar dagen verlof.


Lees meer
Hierbij delen wij jullie mee, dat er vanaf heden enkle wijzigingen zijn doorgevoerd mbt trainingstijden van de jeugdkeepers.
Lees meer
Bij SVV Scheveningen gaan we aankomend seizoen starten met een intern scoutingsteam. Graag willen wij u hierover nader informeren. Vanaf 1 augustus j.l. is de werving van de jeugdscouts gestart. Naast de reguliere coaches en stafleden, willen we graag een extra groep scouts werven die onafhankelijk de jeugdspelers volgen en beoordelen.
Lees meer

MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1