Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

EEN GOEDE BUUR IS BELANGRIJK!!


27-09-2013
Net als bij de meeste thuis hebben wij op sportpark Houtrust ook te maken met buren. Bewoners aan de Sportlaan, Houtrustlaan en van de appartementen, de tennisvereniging, het Mariscollege, Fit For Free en natuurlijk DAK kinderopvang.

Het bestuur van SVV Scheveningen heeft regelmatig gesprekken met deze goede buren waaruit blijkt dat de wederzijdse verstandhouding zeer goed is. Dat willen we wel zo houden…

 

Wij doen dan ook hierbij het verzoek om met respect met onze buren en hun spullen om te gaan. Dus laat o.a. de attributen in de speeltuin heel, het is toch geweldig dat wij daar gebruik van mogen maken en behandel de mensen die werken bij een van onze buren met respect.

 

Wij doen dan ook bij deze een dringend verzoek aan de ouders om goed op de kinderen te letten en er op toe te zien, dat de kinderen op een correcte wijze met de spullen omgaan.

 

SVV Scheveningen is een club die heel veel belang hecht aan het respectvol met elkaar omgaan en een goede band wil onderhouden met de medebewoners van het Houtrustcomplex.

 

Wij vertrouwen op jullie medewerking.

 

Bestuur SVV Scheveningen.

 

 
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1