Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

23-07-2020
SVV is verantwoordelijk om te letten op de integriteit van de functionarissen, die direct of indirect werken met onze jeugdleden. Het bestuur heeft daarom besloten om voor deze leden een Verklaring Omtrent Gedrag (afgekort VOG) aan te vragen. Van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben wij debevestiging ontvangen dat SVV Scheveningen voldoet aan de criteria om een gratis VOG aan te vragen. Ons streven is dat wij per 1 september de namen aan het ministerie doorgeven.

Ondergetekende zal de aanmeldingen verzorgen en bij goedkeuring krijgt u als functionaris binnen een paar weken per mail de bevestiging in huis. Het enige wat u hoeft te doen is met uw Digid de ontvangst van de mail te bevestigen, waarna het document naar uw huisadres wordt toegezonden.

Verder willen wij u verzoeken om na ontvangst van de VOG een gescande versie te sturen naar het volgende e mailadres: secretariaat@svvscheveningen.nl

Bent u al in het bezit van een VOG en behoort u tot de doelgroep die hierboven is aangegeven, dan stellen wij het uiteraard zeer op prijs als u alvast de gescande VOG naar het genoemde e mailadres toestuurt.

Rob Vis

Algemeen secretaris SVV Scheveningen.