Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT: WIJ ZOEKEN JOU!

14-07-2020
SVV Scheveningen is op zoek naar nieuwe scheidsrechters om ons team te komen versterken. De nieuwe Bas Nijhuis of Björn Kuipers zou jij zomaar kunnen zijn. Daarom zoeken wij jou om onze mooie club te ondersteunen!

Iedere week is het weer puzzelen om ieder team te kunnen voorzien van een scheidsrechter. Met onze gemotiveerde groep lukt dit altijd wel en dit doen wij dan ook met veel plezier. De ervaring leert dat in het begin van het seizoen de wedstrijden gemakkelijk kunnen worden voorzien, maar naarmate het seizoen vordert dit steeds lastiger begint te worden. Het is dan ook een feit dat wij de laatste tijd extra zwaar beroep moeten doen op de vrijwilligers binnen ons kleine korps. De blessures nemen toe, omdat wij soms meerdere wedstrijden op een dag moeten fluiten. Daarnaast komt het weleens voor dat een scheidsrechter verhinderd is.

Daarom zijn wij dus ook op zoek naar nieuwe scheidsrechters, die ons kunnen helpen de wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Vele handen maken licht werk en het is ook zeker geen verplichting. Wanneer wij enkele scheidsrechters vinden is het dan ook snel opgelost.

Scheidsrechter zijn is een vrijwillige taak. Het betekent dus ook niet dat je verplicht elke week zou moeten fluiten. Eens in de twee weken zou al een hoop verlichting brengen, al mag jij je natuurlijk wekelijks inzetten!

Wanneer wij niet voldoende scheidsrechters kunnen inzetten op de zaterdagen, betekent dit dat wij de verantwoording bij de teams moeten leggen die wij niet kunnen voorzien. Dan betekent het dat een leider of ouder deze taak op zich zal moeten nemen.

Hebben wij jou nodig? – ZEKER WETEN!

Moet je alle spelregels direct weten – Helemaal niet, wij kunnen je altijd bijstaan!

Weet je dat een eventuele cursus door de vereniging wordt vergoed?

Heb jij interesse om scheidsrechter te worden binnen onze mooie vereniging, neem dan contact op met:

Mike Bernard ( 06 – 82 89 24 40) |

Marcel van der Wilden ( 06 – 42 56 30 37) |

Marco Pronk ( 06 17 87 67 15) |

Of stuur een e-mail naar: scheidsrechterzaken@svvscheveningen.nl