Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

VOORBEREIDING JEUGDAFDELING 2020-2021

12-07-2020

Start voorbereiding

De trainingen voor seizoen 2020-2021 voor de teams JO19, JO17-1 en JO17-2, JO15-1 en JO15-2, JO14, JO13-1 en JO13-2 beginnen op zaterdag 8 augustus. De teams van de jeugdgroepen JO12, JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7 starten vanaf maandag 24 augustus. Het trainingsschema volgt spoedig. Het officiële wedstrijdseizoen start met bekerwedstrijden op basis van de huidige speelkalender op zaterdag 29 augustus. De competitie start op zaterdag 19 september.

De speeldagenkalender kan door de KNVB nog worden aangepast, mede afhankelijk van de coronaregels. Als daar aanleiding voor is zal u hierover worden geïnformeerd. **Alle genoemde data zijn dus onder voorbehoud! Met name de start van de beker en de reguliere competitie.                                                                            Houd hiervoor de SVV Scheveningen website in de gaten**

Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021

Per jeugdgroep zal onder leiding van de hoofdtrainer, in samenspraak met de overige trainers en coördinatoren de voorlopige teamindeling tot stand komen. De ervaring leert dat er altijd nog iets kan wijzigen, vandaar dat de teamindelingen een voorlopig karakter hebben. Deze teamindeling komt zo snel mogelijk op de site en/of via de app van de trainer. Hou dus de SVV Scheveningen website in de gaten!
Mocht uw zoon of dochter vragen hebben n.a.v. dit bericht, of een training missen in de voorbereiding, neem dan contact op met de trainers en of de coördinator.

Jeugdkader SVV Scheveningen seizoen 2020-2021

Met trots maken we bekend dat de trainersbezetting van de jeugdgroepen en coördinatie van de jeugdafdeling nagenoeg rond is.
Praktisch alle trainers zijn KNVB gecertificeerd (Pupillentrainer, UEFA C of UEFA B) en een groot gedeelte heeft een sportopleiding gevolgd. Daarnaast gaan er ook dit jaar weer trainers de trainersopleiding volgen. Bovendien is in het kader van het certificeringstraject van de KNVB de voetbalinhoudelijke opleidingsvisie doorgelicht en aangepast aan de laatste standaarden. Dat alles betekent dat kwaliteit van de trainingen is gewaarborgd en dat een positieve sportcultuur wordt uitgedragen.

De komende weken wordt vooral aandacht besteed aan het werven van de laatste jeugdtrainers en de teamorganisatie. De invulling van de posities m.b.t. team specifieke trainers/wedstrijdbegeleiders zal op korte termijn bekend worden gemaakt.                                                                                                          Vrijwilligers zijn hier nog altijd welkom dus wie interesse of vragen over deze rol heeft kan zich melden bij de Hoofd Jeugd Opleiding of een van de coordinatoren.

Teamonafhankelijke technisch coordinatoren/veldtrainers onderbouw:
Naast de leeftijdsgroepspecifieke trainers voor de jeugdgroepen JO11 t/m JO7 wordt voor deze teams op korte termijn de aanstelling van een aantal teamonafhankelijke veldtrainers verwacht. Deze zullen naast het geven van en ondersteunen bij trainingen zorgen voor voetbaltechnische coordinatie van het trainingsprogramma.

Structuur Organisatie Jeugdopleiding seizoen 2020 - 2021

Danielle Falck

coordinator-JO08@svvscheveningen.nl

coordinator-JO07@svvscheveningen.nl

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en zien jullie graag weer terug bij de start van de trainingen en de nieuwe competitie.

Sportieve groet,

Hoofd Jeugd Opleiding