Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Versoepeling Corona-maatregelen


07-07-2020

De overheid heeft besloten om per 1 juli een aantal van de corona-maatregelen te versoepelen of los te laten. Dat heeft positieve gevolgen voor onze club, want vanaf deze week kan en mag er meer op en rond de velden. Van al onze leden en bezoekers vragen we nadrukkelijk om zich aan de geldende richtlijnen te houden.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen per 1 juli.
 
Kantine en terras

Onze kantine mag weer open. Daarbij geldt dat zitplaatsen verplicht zijn. Het is dus niet toegestaan om staand een drankje te nuttigen. Ook moet er onderling 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat geldt niet voor leden die uit een gezamenlijk huishouden komen, of voor leden onder de 18 jaar. 
  
Trainingen en wedstrijden

Tijdens trainingen en wedstrijden geldt voor al onze leden, zowel jeugd als senioren, dat de 1,5 meter afstand niet langer verplicht is. Er mag dus normaal getraind en gespeeld worden. Voorafgaand en na afloop van trainingen en wedstrijden moeten onze sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.


Kleedkamers

Rond de wedstrijden en trainingen kunnen ook de kleedkamers en douches weer worden gebruikt. In de kleedkamers geldt dat sporters van 18 jaar en ouder zich aan de 1,5 meter afstand moeten houden, tenzij ze uit een gezamenlijk huishouden komen.
 
Publiek

Ook bezoekers zijn weer welkom rond wedstrijden en trainingen op de club. Er geldt een maximum aantal van 250. Alle bezoekers van 18 jaar en ouder moeten zich aan de 1,5 meter afstand houden, tenzij ze uit een gezamenlijk huishouden komen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1