Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Samu Siemens (Jong Sparta) kiest voor Scheveningen


13-06-2020
Scheveningen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met middenvelder Samu Siemens. Hij maakte het afgelopen seizoen deel uit van de selectie van competitiegenoot Jong Sparta.

De 19-jarige middenvelder – voluit Samuel Siemens-Brega – groeide op in Nederland en beschikt tevens over Canadese en Italiaanse roots. Hij begon met voetballen bij Graaf Willen II VAC uit Den Haag maar werd al snel opgepikt door Sparta Rotterdam. Daar doorliep hij alle jeugdselecties en werd vanuit o19 vervroegd overgeheveld naar de selectie van het in de Tweede Divisie uitkomende Jong Sparta van Jeroen Rijsdijk. Daar maakte hij ook zijn debuut maar een echte doorbraak bleef mede vanwege flinke concurrentie vooralsnog uit. 
 
De middenvelder studeert rechten in Leiden maar woont in Den Haag en zocht voor komend seizoen dus naar een club in een van die regio’s. Spelen op hoog niveau goed kunnen combineren met de studie en speelminuten in het 1e elftal of anders de beloftenploeg was daarbij het doel, om zo naast de sportieve ambitie ook wekelijks spelplezier te hebben. 

Na zorgvuldige afwegingen en in de laatste weken enkele proeftrainingen bij een drietal 2e en 3e divisionisten viel zijn keuze deze week definitief op Scheveningen. 

Scheveningen krijgt er met zijn komst een jonge, talentvolle speler met een goede achtergrond bij. Hij kan uit de voeten op het middenveld in zowel de meest controlerende als een wat meer dynamische rol en beschikt naast de benodigde voetballende bagage ook over een gezonde dosis strijd en winnaarsmentaliteit. 


VOETBAL TECHNISCHE COMMISSIE SVV SCHEVENINGEN

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1