Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2020-2021
   
SVC'08-SVV Scheveningen
zaterdag 1 augustus
aanvang: 14.30  uur

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Meer spelers blijven bij en komen naar selecties Scheveningen


09-06-2020
Naast de eerder gemelde blijvers en aanwinsten voor Scheveningen voor het komend seizoen, maken binnenkort meer spelers de overstap naar sportpark Houtrust om aan te sluiten bij de selecties. 

De fysiek sterke verdediger Gautam Kalpoe (28) komt over van HBS.  Hij speelde in de jeugd en beloftenploeg van Sparta Rotterdam en daarna voor NAC Breda en Almere City FC. Vervolgens speelde hij voor de SteDoCo (waaronder in de Topklasse en 3e Divisie tegen Scheveningen) en keerder via Den Hoorn en afgelopen seizoen HBS terug in zijn thuisregio. 
 
Bij Scheveningen krijgt hij de kans om weer volledig fit te worden, zichzelf terug te knokken richting zijn oude niveau en van daaruit de concurrentie aan te gaan met het overige spelersmateriaal. Zijn motivatie om te kiezen voor Scheveningen in combinatie met zijn ervaring en aanvullende specifieke kwaliteiten als verdediger maken dat hij een welkome aanvulling is voor de selecties van Scheveningen. 
 
De aanvallers Rini van der Walt (23) en Leo da Silva (26) maken de overstap van WIK naar Scheveningen. Beide spelers hebben een verleden in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en zijn na hun periode bij WIK toe aan een vervolgstap om te kijken waar hun sportieve plafond ligt. 
  
Verdediger Kevin van Leeuwe (18) en middenvelder Satish Madhai (19) speelden afgelopen seizoen in de jeugd van sc Feyenoord. Beiden zijn woonachtig in de Haagse regio en kiezen met hun overstap naar Scheveningen voor zowel de sportieve uitdaging als een club dichter bij huis. 
 
Ook Jesse de Graaf (18) is nieuw bij Scheveningen. Hij kan op alle posities op de linkerflank uit de voeten en maakt na een tip van voormalig Scheveningen-trainer Sascha Tuijt de overstap van FC Zoetermeer naar sportpark Houtrust. 
 
Euclides Tavares Lopes (22) en Andoeele Mendelzoon (23) komen over van Zwaluwen Vlaardingen en vv Eemdijk maar werken of wonen sinds enige tijd in Scheveningen waardoor de overstap naar Houtrust een logische is. Tavares Lopes is een verdediger die zijn jeugdopleiding doorliep bij Feyenoord en Vitesse en in Arnhem al kort ervaring opdeed in de Tweede Divisie. Mendelzoon is een aanvaller.

Vanuit de overige senioren heeft Mike Bal (22) aangegeven zich weer voor de selecties beschikbaar te stellen na even in andere teams te hebben gespeeld.

Vanuit de jeugd van Scheveningen maken Ricardo Alberti (19) en Ruchir Gobind (19) de overstap naar de seniorenselecties. 

Matthew Boelhouwer, Anouar Zibouh, Johan Knoester, Faissal Jekhmane, Moreno Pinas, Michael Scholten en Irshan Jagbandhan maakten vorig seizoen al deel uit van de seniorenselecties van Scheveningen en zullen de ook komend seizoen voor Scheveningen blijven uitkomen.
 
De technische commissie van Scheveningen is zeer content met het zowel het aanblijven als de komst van al deze spelers. Daarmee worden de countouren van de selecties steeds duidelijker. 

 
VOETBAL TECHNISCHE COMMISSIE SVV SCHEVENINGEN

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1