Seizoen 2020-2021

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

VERKOOP SVV SCHEVENINGEN MONDKAPJES OP VRIJDAG 12 JUNI

08-06-2020

Per 1 juni jl. is in het openbaar vervoer het mondkapje verplicht gesteld.

Wij van 'Merchandise SVV Scheveningen' hebben niet stilgezeten en hebben 'SVV Scheveningen-mondkapjes' ontworpen en besteld. We gaan deze verkopen met daarop het logo van onze vereniging (zie bijgaande computerafbeelding).

Het gaat hierbij om niet-medische mondkapjes (2 lagen) die je ook nog eens kunt wassen. Zo wordt het leuk en zeker ook hip om in het openbaar vervoer en ook op andere plaatsen een mondkapje van SVV Scheveningen te dragen.

De prijs van dit unieke mondkapje is € 8,00. Koop je er 2, dan vragen wij € 15,00. Met de aanschaf van dit item steun je ook nog eens in deze moeilijke tijden onze mooie vereniging.

Het mondkapje is op vrijdag 12 juni a.s. van 18.00 tot 20.30 uur verkrijgbaar bij Visgroothandel W. van Wijk BV, Visafslagweg 22 te Scheveningen.

De mensen die het mondkapje hebben gereserveerd kunnen ook op dit tijdstip het mondkapje op komen halen en betalen.

Ook is mogelijk om op dit tijdstip een SVV Scheveningen groene strandlaken te kopen. Wij hebben hiervoor een aktieprijs vastgesteld van € 20,00 per stuk. Het zijn de laatste dus maak gebruik van deze fantastische aanbieding.

Wij verzoeken u om gepast geld mee te nemen (pinnen is niet mogelijk).

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de volgende personen:

• Leo Roeleveld (06-12087851)
• Bert Roeleveld (06-12203499)
• Rob Plugge (06-17458721)

Houd u aan de richtlijnen en blijf vooral gezond!

Team Merchandise SVV Scheveningen