Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2020-2021
   
SVC'08-SVV Scheveningen
zaterdag 1 augustus
aanvang: 14.30  uur

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Scheveningen versterkt zich met Tyrone Owusu


03-06-2020
Scheveningen heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Tyrone Owusu. De 21-jarige verdediger komt over van Derde Divisionist Westlandia, waar hij aan zijn eerste siezoen bezig is.


Giovano van Ree bewandelt de omgekeerde route en verkast na een aantal seizoenen Scheveningen naar Westlandia om daar het vertrek van Owusu op te vangen. 
 
In de zomer van 2019 was Owusu ook reeds in beeld bij Scheveningen, dat toen echter reeds was voorzien van voldoende rechtsbenige verdedigers. Hij koos toen voor de prima stap naar Westlandia en maakte onder trainer Marcel Koning een prima ontwikkeling door.

Met zijn overstap naar Scheveningen kiest de rechtsbenige Owusu nu alsnog en bewust voor een stap naar de Tweede Divisie. Daarmee volgt hij het pad van Nigel Ogidi Nwankwo, die afgelopen sezoen de overstap maakte van Westlandia naar Scheveningen en komend seizoen naar Quick Boys overstapt. 

Voor zijn periode bij Westlandia kwam Owusu lange tijd uit voor ADO Den Haag waar hij de verschillende jeugdselecties doorliep en uiteindelijk uitkwam voor Jong ADO Den Haag. 

Met de komst van Owusu krijgt Scheveningen er een verdediger bij die niet alleen snel en verdedigend sterk is, maar ook over kwaliteiten in balbezit beschikt en op meerdere posities uit de voeten kan. Ondanks zijn jonge leeftijd en daarmee nog veel ontwikkelingspotentieel, wordt hij op basis van zijn achtergrond en bekeken wedstrijden in staat geacht om direct de concurrentie aan te gaan. 

VOETBAL TECHNISCHE COMMISSIE SVV SCHEVENINGEN

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1