Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2020-2021
   
SVC'08-SVV Scheveningen
zaterdag 1 augustus
aanvang: 14.30  uur

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Haagse talenten Ouarraki en Nasri kiezen voor SVV Scheveningen


02-06-2020
Scheveningen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met een tweetal grote talenten uit de Haagse regio. Zowel Mo Ouarraki als Amin Nasri maken de overstap naar sportpark Houtrust.


Mo Ouarraki (19) komt over van FC Lienden, waar hij speelde in de Derde Divisie. De rappe, doelgerichte en over een individuele actie beschikkende aanvaller staat al jaren te boek als een van de grootste Haagse talenten. Hij haalde als jeugdspeler al het eerste van Laakkwartier en was direct de smaakmaker. Dat leverde de nodige stages en interesse op van andere clubs, alsmede een plek op de scoutingslijst van Scheveningen dat hem al die tijd is blijven volgen. Hij koos vorig seizoen voor het podium van de Derde Divisie bij FC Lienden, waar hij ook kon carpoolen met andere spelers uit regio. 
 
In Lienden zette zijn persoonlijke ontwikkeling zich onder hogere weerstand door en mocht hij al regelmatig zijn minuten maken en leuke dingen laten zien. Met zijn overstap naar Scheveningen kiest Ouarraki opnieuw voor hogere weerstand in combinatie met een club dichtbij huis. Daarnaast verkiest hij de uitdaging om zich in een volwassen topamateuromgeving op te trekken aan zijn ervaren concurrenten boven de kans om aan te sluiten bij een beloftenselectie van een BVO verder van huis. 


 
Amin Nasri (17) komt over vanuit de jeugd van Alphense Boys. Hij begon met voetballen bij DHC Delft. Daar kwam hij op de radar van de scouts van Feyenoord Rotterdam en volgde de overstap naar de topclub. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Alphense Boys, waar hij deel uitmaakte van de opleiding die tot de beste opleiding van Nederland is verkozen en waar hij wekelijks op het hoogste niveau kon blijven acteren. De technische begaafde en voor zijn leeftijd al fysiek volwassen Nasri kan op alle posities in de aanval en als aanvallende middenvelder uit de voeten. Hij kiest met zijn stap naar Jong Scheveningen en de kans zich ook bij Scheveningen 1 te laten zien bewust voor een versnelde overstap naar de senioren en tevens voor een club dichtbij huis met het oog op zijn eindexamenjaar op de middelbare school. 
 
Beide spelers zijn grote talenten uit de regio, ambitieus, willen zich bij Scheveningen en dichtbij huis doorontwikkelen en opvallen om uiteindelijk de ultieme droom na te jagen middels een stap naar het betaald voetbal. 

 
VOETBAL TECHNISCHE COMMISSIE SCHEVENINGEN

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1