Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2020-2021
   
SVC'08-SVV Scheveningen
zaterdag 1 augustus
aanvang: 14.30  uur

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Stephan van der Steen versterkt opleiding Scheveningen, Ton Roeleveld tekent bij


25-05-2020
Scheveningen heeft de posities van hoofdtrainers voor de bovenbouw voor komend seizoen ingevuld. De ervaren Stephan van der Steen komt de gelederen van buitenaf versterken en zal de talentvolle lichting o17 onder zijn hoede nemen. Ook clubman Ton Roeleveld verlengde zijn verblijf en zal dus ook volgend seizoen weer zijn steentje bijdragen aan de jeugdopleiding. In eerder stadium werd al bekend dat hetzelfde geldt voor de talentvolle en ambitieuze trainers Mario Taal en Ray Hack, die zich al een tijdje intern doorontwikkelen en daarin nu de volgende stappen nemen.

O19 Ton Roeleveld
Ton Roeleveld is dit seizoen een van de trainers op de talentvolle lichting o17 waarin de ontwikkeling van de spelers en de teamprestatie prima te noemen zijn. Ton is een vertrouwd gezicht op Houtrust en al sinds mensenheugenis actief als trainer en in andere vrijwilligersrollen. Nadat de trainerspositie  voor o19 was opengevallen gaf Ton aan alsnog open te staan voor het volgen van een deel van zijn groep naar een volgende lichting. De partijen waren er vervolgens snel uit.  
 
O17 Stephan van der Steen
Stephan van der Steen is nieuw bij Scheveningen maar een bekende en ervaren trainer binnen de regio en kwam onlangs in beeld voor de opengevallen positie bij o17. Hij begon als jeugdtrainer bij Quick Steps, waarna hij zowel het 2e als 1e elftal trainde van PGS/VOGEL, de club waar hij ook lange tijd speelde. Daarna was hij assistent-trainer bij DSO en TAC’90, waar hij de rechterhand was van toptrainer in ruste Melbi Raboen. Het afgelopen seizoen was hij trainer van het 2e elftal van LYRA. Stephan beschikt over het diploma UEFA B. Dat in combinatie met zijn ervaring en persoonlijkheid maakt zijn komst een kwaliteitsimpuls voor de opleiding, die recht doet aan de ambities en de aanwezigheid van talent. De overeenkomst is voor een seizoen met de intentie van beide kanten voor een langer verblijf. 
 
O15/O14/013 Mario Taal & Ray Hack
De talentvolle, ambitieuze en intern doorgegroeide trainers Mario Taal en Ray Hack blijven ook komend seizoen actief in de jeugdopleiding. Naast training en begeleiding van de selectieteams en andere teams binnen de leeftijdsgroep zullen zij via de club ook een extra opleiding gaan volgen bij de KNVB. Een mooi voorbeeld van de investering door zowel club als trainers zelf in hun eigen ontwikkeling en de jeugdopleiding als geheel. 
 
Mario Taal zal een groot deel van zijn huidige team volgen naar de O15. Samen met Ray Hack en hun assistent-trainers zal hij ook eindverantwoordelijk zijn voor de beoogde nieuwe groep O14, waarvan in het belang van de spelers die hiervoor in aanmerking komen wordt overwogen deze toe te voegen aan de opleiding. Net als Mario heeft ook Ray een goede ontwikkeling doorgemaakt en wil die de komende periode doorzetten met zijn overstap van O12 naar een hogere leeftijdsgroep. Naast de gedeelde verantwoordelijkheid met Mario voor de beoogde O14 zal hij ook eindverantwoordelijk zijn voor O13. 
 
Samen met de coördinatoren zullen zij de hoofdtrainers de technische staf voor de overige teams binnen de eigen leeftijdsgroep gaan invullen. 

Wij zijn zeer content met de uitkomst die leidt tot een goede en gewenste mix van kwaliteit, ambitie en continuiteit. We wensen de trainers veel plezier en uiteraard sportief succes toe! Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van de trainersposities voor de onderbouw. 

Invulling selecties – nog enkele plekken bij o19
Naast de aanstelling van hoofdtrainers voor de bovenbouw-lichtingen gaat ook de invulling van de elftallen de goede kant op. Voor de meeste leeftijdsgroepen zijn de aantallen voor inschrijving van meerdere teams reeds op orde, met op sommige gevallen nog een enkel plekje. Bij Scheveningen o19, uitkomend in de hoofd/1e klasse, is nog wel plaats voor een aantal versterkingen voor op het middenveld en/of de voorhoede. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via renevis@svvscheveningen.nl en kunnen na een positieve intake bij aanmelding of overschrijving eventueel direct instromen in de groepstrainingen.


Herman Kooijenga
Hoofd Jeugd Opleiding SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1