Seizoen 2020-2021

Oostersportpark
Van Brienenlaan 15
2244 BP  Wassenaar

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Vrijwilliger gezocht Beheerder spelervolgsysteem

25-05-2020

SVV Scheveningen zoekt een gemotiveerde en enthousiaste vrijwilliger die aan de slag gaat als beheerder van het spelervolgsyteem. Een functie waarbij je wel nauw betrokken bent bij het voetbal binnen SVV Scheveningen, maar die tijd- en plaats-onafhankelijk kan worden uitgevoerd.

Het spelervolgsysteem maakt onderdeel uit van de opleidingsvisie en scouting en moet komend seizoen nog nadrukkelijker worden ingezet bij in ieder geval de jeugd, maar ook de seniorenselecties.

Het spelervolgsysteem verschaft zowel de trainers, spelers en het voetbal technisch management inzicht in de prestaties en ontwikkeling van individuele spelers. Het draagt daarmee bij aan afgewogen en eerlijke teamindelingen en vormt de basis voor de ontwikkelgesprekken met spelers. Zo wordt een optimale ontwikkeling van het individu gefaciliteerd door maatwerk te leveren op het gebied van (h)erkennen van sterke en zwakke punten als basis voor het ontwikkelplan. Naast de basisfunctionaliteiten beschikt het spelervolgsysteem over een serie andere modules met toegevoegde waarde.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor:
- het inrichten en beheren van rechten en rollen van gebruikers (trainers, begeleiders, spelers);
- het technisch opzetten van het door Hoofd Jeugd Opleiding vastgestelde beoordelingscriteria behorend bij de leeftijdsgroep;
- de koppeling met/verwerking van wedstrijdprogramma’s en -gegevens vanuit Sportlink;
- opvolging bij trainers, begeleiders en scouting van nog niet verwerkte gegevens;
- het uitrollen naar noodzaak en behoefte van de overige functionaliteiten van het systeem.

We vragen een vrijwilliger die :
- affiniteit heeft met voetbal, opleiden en IT; ervaring als trainer een pre maar niet noodzakelijk.
- zich verbonden voelt met SVV Scheveningen en graag een steentje wil bijdragen;
- zijn taak structureel tijdig volbrengt, met daarbij de vrijheid  van tijd en locatie waarop dat gebeurt;
- betrouwbaar en integer is bij het verwerken en beheren van data;
- een VOG verklaring kan overleggen.

Wat bieden wij:

- Een leuke club die volop in ontwikkeling is en een duidelijke visie heeft;
- Een prettig klimaat om te presteren en te ontwikkelen;
- voetbaltechnische ondersteuning vanuit het Voetbal Technisch Management;
- Een seizoenkaart voor de thuiswedstrijden van Scheveningen 1 in de Tweede Divisie;
- Deelname aan eventuele vrijwilligersactiviteiten.

Herken jij je hierin en wil jij graag jouw bijdrage leveren aan de ontwikkeling van SVV Scheveningen?
Stuur dan snel een korte motivatie met daarbij je CV naar onze HR afdeling via HR@svvscheveningen.nl

Heb je vragen over de inhoud van de functie neem dan contact op met Dave van der Zwan via 06-42716864.