Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

NIEUW ITEM MERCHANDISE SVV SCHEVENINGEN VANAF 6 JUNI BESCHIKBAAR (LOCATIE BEKEND)

22-05-2020

Per 1 juni a.s. wordt in het openbaar vervoer en wellicht ook op andere plaatsen het mondkapje verplicht gesteld.

Wij van 'Merchandise SVV Scheveningen' hebben niet stilgezeten en hebben 'SVV Scheveningen-mondkapjes' ontworpen en besteld. We gaan deze verkopen met daarop het logo van onze vereniging (zie bijgaande computerafbeelding).

Het gaat hierbij om niet-medische mondkapjes die je ook nog eens kunt wassen. Zo wordt het leuk en zeker ook hip om in het openbaar vervoer en ook op andere plaatsen een mondkapje van SVV Scheveningen te dragen.

De prijs van dit unieke mondkapje is € 8,00. Koop je er 2, dan vragen wij € 15,00. Met de aanschaf van dit item steun je ook nog eens in deze moeilijke tijden onze mooie vereniging.

Het mondkapje is vanaf zaterdag 6 juni a.s. van 11.00 uur tot 14.00 uur verkrijgbaar bij Visgroothandel W. van Wijk BV, Visafslagweg 22 te Scheveningen.

Ook de mensen die het mondkapje hebben gereserveerd kunnen op dit tijdstip het mondkapje op komen halen. Wij verzoeken u om gepast geld mee te nemen (pinnen is niet mogelijk).

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de volgende personen:

• Leo Roeleveld (06-12087851)
• Bert Roeleveld (06-12203499)
• Rob Plugge (06-17458721)

Houd u aan de richtlijnen en blijf vooral gezond!

Team Merchandise SVV Scheveningen