Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Scheveningen versterkt zich met doelman Sven van der Maaten


13-05-2020
SVV Scheveningen heeft zich voor het komend seizoen versterkt met een nieuwe doelman. De 26-jarige en de laatste jaren in Den Haag wonende Sven van der Maaten komt over van SC Telstar.


Bij Schevenigen was na het vertrek van Wesley Zonneveld naar Rijnsburgse Boys een plek vrij in de selectie voor een ervaren doelman en de club heeft die nu gevonden in Van der Maaten. Hij gaat het komend seizoen de strijd onder de lat aan met Björn Bénard. 
 
Voor Van der Maaten is Scheveningen ook een bewuste keuze. Scheveningen is dichtbij huis en speelt op topamateurniveau. Door een andere dagindeling is er tevens de mogelijkheid om zich, met een in juni af te ronden studie op zak, te richten op een maatschappelijke carriere. 
 
Van der Maaten heeft zich afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie gaandeweg in de basisopstelling weten te keepen en was de twee voorgaande seizoenen ook al een geduchte concurrent van huidig Schevenigen-doelman Wesley Zonneveld. Eerder maakte Van der Maaten al vier seizoenenen deel uit van de selectie van NAC Breda, waarmee hij een promotie meemaakte naar de Eredivisie. Verder doorliep hij een deel van de jeugdopleiding van Vitesse en kwam de geboren Harderwijker in de jeugd uit voor EFC en DVS’33. 
 
De Technische Commissie is blij met zijn komst: "Sven is een zeer stabiele en betrouwbare keeper met daarnaast een aantal aanvullende specifieke kwaliteiten. Hij beschikt over een goede basis en deed al de nodige ervaring op. Sven past goed bij ons als speler en als mens en heeft tevens de juiste motivatie om te kiezen voor een vervolg als topamateur. Wij hebben met Sven en Bjorn nu wederom de beschikking over twee doelmannen die enerzijds de concurrentie met elkaar aan kunnen gaan maar er ook direct kunnen staan in de Tweede Divisie. Daarnaast zijn het twee prettige persoonlijkheiden waaraan de jonge talentvolle doelmannen direct daarachter zich kunnen optrekken.” 
 
 
VOETBAL TECHNISCHE COMMISSIE SVV SCHEVENINGEN

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1