Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

NIEUW ITEM MERCHANDISE SVV SCHEVENINGEN

11-05-2020

Per 1 juni a.s. wordt in het openbaar vervoer en wellicht ook op andere plaatsen het mondkapje verplicht gesteld.

Wij van 'Merchandise SVV Scheveningen' hebben niet stilgezeten en hebben 'SVV Scheveningen-mondkapjes' ontworpen en besteld. We gaan deze verkopen met daarop het logo van onze vereniging (zie bijgaande computerafbeelding).

Het gaat hierbij om niet-medische mondkapjes die je ook nog eens kunt wassen. Zo wordt het leuk en zeker ook hip om in het openbaar vervoer en ook op andere plaatsen een mondkapje van SVV Scheveningen te dragen.

De prijs van dit unieke mondkapje is € 8,00. Koop je er 2, dan vragen wij € 15,00. Met de aanschaf van dit item steun je ook nog eens in deze moeilijke tijden onze mooie vereniging.

Het mondkapje is verkrijgbaar vanaf zaterdag 6 juni a.s.

Op dit moment is nog niet bekend hoe en op welke locatie wij de verkoop kunnen gaan starten. Sportpark Houtrust blijft namelijk tot 1 september gesloten. Zodra dit bekend is komen wij weer in de lucht.

U kunt het mondkapje wel alvast reserveren. U kunt dit aangeven bij de volgende personen:

• Leo Roeleveld (06-12087851)

• Bert Roeleveld (06-12203499)

• Rob Plugge (06-17458721)

Ook kunt u het mondkapje reserveren via onze pagina op Facebook.

Houd u aan de richtlijnen en blijf vooral gezond!

Team Merchandise SVV Scheveningen