Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Jeugd SVV Scheveningen geniet van hervatting trainingen

30-04-2020
We mogen weer trainen!” werd er gemeld op de vele groepsapp’s van SVV Scheveningen.

Een aantal dagen daarvoor was het bestuur van SVV Scheveningen al in de pen geklommen om te kijken hoe dit opgepakt kon worden.

Na de bekendmaking van de regels en richtlijnen vanuit het RIVM, Gemeente Den Haag en de KNVB is het plan verder uitgewerkt.

Dit plan is ingediend bij de Gemeente Den Haag en na de goedkeuring op dinsdagavond, is er gisteren, woensdag 29 april, begonnen met trainen.

“Alle leden, trainers en ouders zijn goed geïnformeerd” stelt Ronald de Graaf, die samen met Danielle Falck vanuit het bestuur deze taak op zich heeft genomen. “Het was even knallen, maar het is gelukt. Top om te zien hoe de trainers en ouders meedenken en helpen.” Ronald vervolgt “We werken met hosts, soort gastheren en -dames, die de kinderen opvangen voor de hekken en toezien of alles gaat zoals we met z’n allen hebben afgesproken. Op het veld staan de trainers, maar ook een aantal spelers van het 1e helpen en zelfs een aantal ouders op de velden om training te geven. Fijn dat de kids weer kunnen ballen!”

SVV Scheveningen is een vereniging met een rijke voetbalhistorie. Ook na een gedwongen voetbalstop, laat de vereniging zien dat het door te verenigen tot veel in staat

Het bestuur is super trots op de geweldige prestatie die is geleverd en jullie hiermee de basis hebben gelegd om in de komende weken, als de trainingen nog altijd onder deze omstandigheden moeten plaatsvinden, vlekkeloos kunnen verlopen.

Bestuur SVV Scheveningen.