Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Herman Kooijenga volgend seizoen HJO Scheveningen


27-04-2020
Scheveningen heeft voor volgend seizoen Herman Kooijenga aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). Na een aantal positieve gesprekken werd zijn aanstelling afgelopen week definitief en daar zijn beide partijen zeer tevreden mee. Daarmee keert Scheveninger Kooijenga terug bij de club waar hij in een eerder stadium al in diverse rollen actief was.


Scheveningen heeft voor de aanstelling van een eindverantwoordelijke voor de jeugdopleiding zorgvuldig de tijd genomen. Daarbij zijn conform beleidsplan en qua inrichting meerdere opties opengehouden totdat de juiste kandidaat en invulling waren gevonden zoals nu het geval is.  

Kooijenga beschikt over ruim 25 jaar ervaring als hoofd-, assistent- en jeugdtrainer en heeft bij verschillende clubs gewerkt. Verder kent hij Scheveningen en de clubcultuur goed, beschikt over de vereiste diploma’s en licenties, heeft een goed netwerk binnen Scheveningen en daarbuiten, veel praktijkervaring en een positieve, verbindende en ondersteunende persoonlijkheid. 

Daarnaast is hij enthousiast over de rol en over de ontwikkelingen van de laatste jaren bij Scheveningen en wil graag zijn bijdrage leveren om deze voort te zetten, verder te ontwikkelen en naar een volgende fase te brengen. Allemaal zaken die ertoe bijdragen dat hij binnen de organisatie van Scheveningen als de juiste kandidaat wordt gezien.  

Met de aanstelling van Herman Kooijenga zal de positieve ontwikkeling van de jeugdafdeling van Scheveningen van de laatste jaren een passend vervolg krijgen. 


Bestuur SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1