Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

INFORMATIE OVER CORONAVIRUS


04-03-2020

Mogelijk roept de situatie over het Coronavirus vragen bij u op: Hoe te handelen bij gezondheidsklachten en hoe handelt SVV Scheveningen c.q. het bestuur bij mogelijke verdenking op besmetting met het Coronavirus.

Kan uw kind naar training of de wedstrijd?
Onze club handelt in lijn met de voorschriften en informatie van het RIVM, de GGD en het ministerie van OCW. Kinderen kunnen in principe gewoon naar de voetbal. Als een kind ziek is, handel dan zoals u gewoonlijk doet. Als u in Nederland verkouden bent of luchtwegklachten hebt, hoeft u zich meestal geen zorgen te maken dat u het nieuwe Coronavirus heeft. De kans is veel groter dat u gewoon griep heeft of een ander verkoudheidsvirus.

Wat te doen als er een risico bestaat?
Kinderen en/of ouders/trainers die koorts hebben in combinatie met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en de afgelopen twee weken in land/regio zijn geweest met verspreiding van het Coronavirus kunnen beter thuisblijven. Ditzelfde geldt ook als er de afgelopen twee weken contact is geweest met een patiënt met het nieuwe Coronavirus. Wij vragen u dan zo spoedig mogelijk in lijn met het advies van het RIVM telefonisch contact op te nemen met de huisarts of de lokale GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst en hun advies op te volgen voordat u uw kind naar SVV Scheveningen laat gaan. Mocht u tot deze categorie behoren dan vragen wij u contact op te nemen met ons secretariaat via Secretariaat@svvscheveningen.nl

Wat doet SVV Scheveningen om besmetting te voorkomen?
We houden nauwlettend de berichtgeving van de KNVB (https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59424/het-coronavirus-en-het-voetbal-nederland) in de gaten en informeren onze leden als er ontwikkelingen zijn.

Verder hanteren we de door het RIVM voorgeschreven maatregelen:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Waar vindt u verdere informatie?
Meer informatie over het Coronavirus en het voorkomen van verspreiding daarvan kunt u vinden op de site van het RIVM en de GGD Haaglanden:
https://www.rivm.nl/coronavirus en https://www.ggdhaaglanden.nl/artikel/coronavirus.htm.

Namens het Bestuur van SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1