Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nabil Haddadi ook volgend seizoen bij Scheveningen

29-02-2020
Scheveningen is verheugd te kunnen melden dat Nabil Haddadi ook volgend seizoen te bewonderen is op Sportpark Houtrust. De talentvolle middenvelder blijft hiermee nog minimaal een jaar bij Scheveningen en daar zijn beide partijen zeer tevreden over.

Haddadi maakte enkele jaren geleden de overstap van DHC naar het 2e elftal van Scheveningen. Tijdens deze overgang maakte Haddadi kenbaar zich verdern te willen ontwikkelen om uiteindelijk te  spelen op een zo hoog mogelijk niveau. De afgelopen seizoenen heeft Haddadi laten zien leergierig te zijn en zich knap te ontwikkelen tussen al het sportieve geweld in de Tweede Divisie. In het begin speelde Haddadi veel in Jong Scheveningen, maar liet daar wekelijks en twee seizoenen lang een goed niveau zien en heeft zijn vaste plek in de A-selectie sinds vorig seizoen meer dan verdiend.

Vorig seizoen zat hij al zeer regelmatig bij de wedstrijdselectie en dit seizoen trekt die lijn zich door met met een groeiend aantal speelminuten in ruim de helft van de wedstrijden tot nu toe. Bovendien waren er al regelmatig basisplaatsen in de Tweede Divisie waaronder tegen  toptegenstanders als Katwijk en HHC Hardenberg. Belangrijk was hij ook al door in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam de uiteindelijk winnende treffer binnen te schieten. Haddadi ontwikkelt zich zo stapje voor stapje en wil die lijn het komende anderhalf seizoen doortrekken en zo proberen om uiteindelijk een vaste basisplaats af te dwingen.

De Voetbal Technische Commissie is dan ook blij met de keuze van Haddadi en zet hiermee een volgend stap in het vormen van de selectie voor het komende seizoen.

Voetbal Technische Commissie Scheveningen