Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

In memoriam Theo Bron (17 maart 1960- 23 februari 2020)

26-02-2020
Zondagmiddag, 23 februari j.l. werden wij opgeschrikt door het diep trieste nieuws dat een paar uur daarvoor Theo Bron tijdens het sporten een hartstilstand had gekregen en aan de gevolgen daarvan is overleden. Ongeloof, niet te bevatten en vooral ook verslagenheid. Zo ineens uit het leven weggerukt op de veel te jonge leeftijd van 59 jaar.

Theo voelde zich nauw betrokken bij SVV Scheveningen en toonde dat op vele manieren.

Lange tijd was hij met zijn bedrijf Het Timmerteam, sponsor bij onze club en ook andere jeugdevenementen, zoals tournooien en het Sinterklaasfeest werden door Het Timmerteam, financieel ondersteund. Daarnaast heeft hij diverse vrijwilligersfuncties vervuld, altijd op een wijze die zo kenmerkend voor Theo was. Nooit op de voorgrond treden, altijd bescheiden, een visitekaartje voor de club.

Maar uiteraard zullen wij Theo vooral herinneren als die betrokken vader, wiens zoon Romeo en zijn beide dochters Deborah en Naomi altijd op zijn aanwezigheid tijdens de trainingen en wedstrijden konden rekenen. En natuurlijk altijd samen met zijn lieve echtgenote Natalie. Als er een grensrechter verhinderd was, dan was dat nooit een probleem. Nooit werd er een vergeefs beroep op Theo gedaan. Het meiden / damesteam is hem dan ook veel dank verschuldigd en het overlijden zal ook bij jullie veel emoties losmaken.

Deborah, Naomi en Romeo, jullie hebben niet alleen jullie vader verloren, maar zeker ook jullie grootste fan. Natalie, de bescheidenheid die Theo uitstraalde past ook zo goed bij jou. Het zal de komende tijd enorm zwaar vallen, maar wat zal het prachtig zijn als jij straks bij jouw kids weer langs de lijn staat: wij weten zeker dat Theo niet anders zou willen.

Namens het bestuur en de leden van SVV Scheveningen brengen wij onze deelneming aan jullie, aan Iris de vriendin van Romeo, aan Christiaan, de vriend van Deborah over, wat uiteraard ook geldt voor de verdere familie en de vrienden en kennissen van Theo.. Hopelijk vinden jullie bij elkaar de steun om het verlies van Theo op een zeker moment een plekje te geven.

Theo, wij moeten  afscheid van jou nemen en dat valt ons zwaar. Een clubman, die wij veel dank verschuldigd zijn voor zijn loyaliteit aan SVV Scheveningen.

Rob Vis, algemeen secretaris.

Informatie over het condoleancebezoek en de begrafenisplechtigheid:

Gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen is er op zaterdag 29 februari a.s. van 18.00 uur tot 19.00 uur in de rouwkamer van het uitvaartcentrum Monuta ‘Statenhuys; Statenlaan 78 te Den Haag.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie, zal plaatsvinden op zondag 1 maart a.s. om 15.30 uur in de aula van het crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren en het delen van herinneringen in de ontvangstkamer van het crematorium