Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

SVV Scheveningen; De club die sporter en sponsor samenbrengt

23-02-2020
Donderdag 20 februari j.l. was de kick-off van Leerveld. Een project wat talentvolle sporters naast hun sportcarrière de mogelijkheid biedt een erkend mbo-diploma te behalen in de logistieke-, facilitaire- en commerciële sector. De sponsoren van SVV Scheveningen waren de eersten die kennismaakten met dit initiatief.

Leerveld is opgezet in samenwerking met opleidingsinstituut Spring Instituut en uitzendbureau Effectief Werken. Leerveld faciliteert een mbo-opleiding en een betaalde baan bij één van de sponsoren van de club. Het niveau en type opleiding worden afgestemd op de mogelijkheden van de sporter en die van de sponsor. Zo krijgt de sporter de kans om naast eensportieve carrière te bouwen aan de toekomst. Meer informatie over dit project is te vinden op www.springinstituut.nl/leerveld.

Ambassadeur Martin Jol over het project: “Ik zou iedereen aanraden over een plan B na te denken. Met het project van Leerveld is dit mogelijk. Daarom zou ik deze kans met beide handen aangrijpen.”

Alle genodigden waren enthousiast over Leerveld. Dit unieke project helpt sporters na te denken over hun toekomst. Daarnaast is zelfontwikkeling belangrijk in deze snel veranderende wereld.

Ook geïnteresseerd in dit project of wilt u een nadere toelichting of uitleg? Neem contact op met Ron Kleijn, Voorzitter SVV Scheveningen: tel. 06-51302923, email: ronkleijn@svvscheveningen.nl of Marcel Miltenburg, Directeur Spring Instituut: tel. 06-54948728, via marcel.miltenburg@springinstituut.nl.