Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Trainer - Coaches Bovenbouw SVV Scheveningen verlengen


31-01-2020
Hoofd Opleidingen Albert van der Dussen is samen met Technisch Jeugd Coördinator Danny Krayenoord intensief bezig met het voeren van gesprekken om de jeugdtrainersstaf voor het seizoen 2020-2021 rond te krijgen. De verwachting is dat dit medio maart is afgerond.

Nu de keeperstraining voor het komende seizoen bij onze jeugdafdeling is ingevuld, kunnen u meedelen dat ook de coaches voor de bovenbouw bekend zijn. 

 

O19-1 James Dhanai

Nadat Paul Jongejan te kennen heeft gegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging is de opengevallen positie ingevuld met James Dhanai. James is een ervaren coach en heeft op het hoogste amateurniveau gespeeld. James is al jaren al trainer-coach actief binnen het jeugdvoetbal en in het bezit van de vereiste diploma’s. Binnenkort zal James zich even voorstellen. 

 

O17-1 Wes Kuyt

Ton Roeleveld heeft aangegeven het stokje te willen overdragen en wil zich gaan inzetten binnen de senioren. Sinds Ton de O17 onder zijn hoede heeft is er duidelijk verbetering zichtbaar en zijn de prestaties goed te noemen. We zijn erg blij om te melden dat we een oude bekende zien terugkeren. Wes Kuyt zal na een uitstapje naar GDA in het nieuwe seizoen de regie voeren over de talenten van O17-1. 

 

O15-1 Mario Taal

Mario Taal zal zijn team volgen naar de O15. Mario heeft laten zien een ambitieuze en kundige jeugdtrainer te zijn en zal naast de O15-1 ook intern de O14 groep gaan begeleiden. Met het aanblijven van Mario is de continuïteit geborgd. 

 

O13-1 Ray Hack

Ook Ray Hack blijft behouden voor de club. De sympathieke coach heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt. Hij gaat van de O12-1 naar de O13-1 en zal voor het eerst op een groot veld actief zijn met zijn spelers. Wij zijn er verheugd met het feit dat Ray aan onze club verbonden blijft. 

 

Samen met de coördinatoren zullen zij de overige teams binnen de eigen leeftijdsgroep gaan invullen. Wij zijn zeer content met de uitkomst en wensen Coaches veel plezier en uiteraard sportief succes toe! Binnenkort zullen we de Coaches van de onderbouw presenteren. 

 

Albert van der Dussen

Hoofd Opleidingen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1