Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Youri de Winter verlaat Scheveningen per direct voor buitenlands avontuur

30-01-2020

Scheveningen en aanvaller Youri de Winter gaan per direct uit elkaar. De club en speler zijn in goed onderling overleg een ontbinding van de tot eind van dit seizoen lopende overeenkomst overeengekomen.

De speler legde onlangs die wens neer bij de club in verband met een buitenlands profavontuur om op die manier zijn ambitie na te jagen om fulltime met voetbal bezig te kunnen zijn. De Winter vertrekt waarschijnlijk naar Griekenland om daar een contract te tekenen bij een club uitkomend op het tweede niveau.

Youri de Winter kwam dit seizoen voor Scheveningen, deels vanuit de basis en deels als invaller, in actie in 16 van de 19 competitieduels in de Tweede Divisie en was daarin tweemaal trefzeker.

Scheveningen dankt Youri de Winter voor de prettige samenwerking en zijn bijdrage in dit seizoen en wenst hem veel succes en zijn verdere loopbaan.

Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen