Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Keepers Coaches SVV Scheveningen verlengen


30-01-2020
Hoofd Opleidingen Albert van der Dussen is samen met Technisch Jeugd Coördinator Danny Krayenoord intensief bezig met het voeren van gesprekken om de jeugdtrainersstaf weer rond te krijgen. De verwachting is dat dit medio maart is afgerond.

Als eerste willen wij melden dat de keeperstraining voor het komende seizoen bij onze jeugdafdeling is ingevuld. Wij kunnen u verheugd meedelen dat Riccardo Groen en Jack Morauw beiden hebben toegezegd om ook volgend seizoen de jeugdkeepers te gaan trainen. 

 

Riccardo Groen

De keepers van de onderbouw zullen komend jaar weer door Riccardo worden getraind. Verder zal Riccardo als Hoofd Keepers Opleiding verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het keepersplan en de coördinatie ten gunste van alle keepers verzorgen. Hierdoor blijft de aandacht voor de keepers binnen SVV op het gewenste niveau. 

 

Jack Morauw

Ook Jack Morauw zal volgend seizoen op SVV Scheveningen als Keepers Coach te bewonderen zijn. Jack zal Riccardo ondersteunen en zich inzetten bij het opleiden van de keepers van de Bovenbouw. 

 

Arben Kasolli

Keeperscoach Arben Kasolli gaat SVV Scheveningen na afloop van dit seizoen verlaten. Naast de trainingen van de bovenbouwkeepersvan SVV Scheveningen, is Arben ook Hoofdkeeperscoach bij FC Dordrecht. We danken Arben voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan toe. 

 

Wij zijn verheugd met de uitkomst en wensen alle Keeper Coaches veel plezier en uiteraard sportief succes toe!

 

Albert van der Dussen

Hoofd Opleidingen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1