Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Chovanie Amatkarijo sluit per direct aan bij Scheveningen


23-01-2020

Chovanie Amatkarijo komt de selectie van Scheveningen per direct versterken. De transfervrije aanvaller, die begeleidt wordt door Sandro Calabro en Marvin Nieuwlaat, trainde al een tijd mee bij de Tweede Divisionist, heeft nu ook overschrijving aangevraagd en verlengt zijn verblijf dus met minimaal een half jaar.

 

Met de toevoeging van Amatkarijo krijgt Scheveningen de beschikking over een aanvaller die met zijn snelheid, individuele actie en doelgerichtheid extra wapens kan toevoegen aan de selectie, zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan en zo de mogelijkheden van de technische staf in aanvallend opzicht vergroot. 
 
De 20-jarige Hagenaar begon zijn loopbaan bij Laakkwartier en viel al snel op bij ADO Den Haag, waar hij het restant van de jeugdopleiding doorliep en daarna een driejarig contract ondertekende. Een doorbraak bleef uit (hij scoorde wel in de voorbereiding bij het eerste elftal, waaronder tegen Scheveningen), waarna de aanvaller een seizoen verhuurd werd aan RKC Waalwijk en zich als basisspeler een seizoen kon ontwikkelen in de Keuken Kampioen Divisie. 
 
Vorig seizoen sloot hij weer aan bij ADO Den Haag en kwam vooral uit voor Jong ADO Den Haag onder leiding van ex-Scheveningers Virgilio Teixeira en Rick Hoogendorp en was bij de beloften verantwoordelijk voor de nodige doelpunten en assists. Dit seizoen sloot hij op amateurbasis aan bij TOP Oss, kon dat uiteindelijk niet op een goede manier combineren met zijn werkzaamheden daarnaast en kwam ook minder aan spelen toe, waarna de partijen in Oktober in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. Amatkarijo hield vervolgens zijn conditie tot de winterstop op peil bij Scheveningen en liet in die periode al een goede indruk achter. Toen het juiste profavontuur de laaste weken uitbleef was de keuze voor Scheveningen uit meerdere Tweede Divisionisten vervolgens snel gemaakt.
  
De Technische Commissie is verheugd met het feit dat Amatkarijo de selectie per direct komt versterken en voor Amatkarijo is het prettig dat hij kan blijven voetballen op een goed niveau.


Voetbal Technische Commissie Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1