Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Michael de Niet keert komend seizoen terug bij Scheveningen


22-01-2020

Michael de Niet is vanaf aankomende zomer weer te bewonderen op Houtrust. De 24-jarige  aanvaller keert na een seizoen terug van SVC’08, waar hij Scheveningen vorig seizoen voor inruilde. Met de komst van De Niet heeft Scheveningen haar eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen.

 

Met zijn terugkeer naar Scheveningen kiest de aanvaller voor een sportieve stap hogerop en een nieuwe terugkeer bij de vereniging waar hij in de jeugd zijn eerste stappen heeft gezet en vorig seizoen al heel dicht tegen een doorbraak in de hoofdmacht aan zat. De aanvaller bewijst dit seizoen bij SVC’08, net als in een eerdere periode, van grote waarde te zijn voor zijn team in het aanvalsspel en kan niet wachten om volgend seizoen bij Scheveningen opnieuw de concurrentie aan te gaan. 
 
Halverwege vorig seizoen koos de aanvaller er bewust voor om een stapje terug te doen. Na het goede begin bij Scheveningen vorig seizoen met een aantal basisplaatsen in de Tweede Divisie volgde een periode met minder speelminuten als gevolg van een logische dip na een eerste stap hogerop, wat kleine blessures en een wisselvallig presterend elftal. Na wikken en wegen besloot hij in de winterstop om toch voor meer kans op speeltijd te kiezen en koos met in zijn kielzog een aantal anderen voor SVC’08, ondanks de mogelijkheid om ook te kiezen voor ploegen uit de 3e divisie en Hoofdklasse. 
 
Later in het seizoen kreeg zijn ontwikkeling weer de vorm van het begin van het seizoen en liet hij zich nadrukkelijk gelden op de trainingen bij het 1e elftal en de wedstrijden van het 2e elftal, waar hij aan de lopende band scoorde en assists afleverde en een bijzonder groot aandeel had in de uiteindelijke promotie. Het eerste elftal draaide op dat moment ook op volle toeren in een ijzersterke serie en met gearriveerde spelers als Mehmet Aldogan, Tim Peters, Brandon Robinson in topvorm voor zich was er ook op dat moment weinig ruimte voor speeltijd. Alsnog verlengen van de samenwerking was op dat moment van beide kanten helemaal niet onlogisch geweest, maar vanzelfsprekend en terecht woog ook het ja-woord aan SVC’08 zwaar. 
 
Met de eerdere ervaringen in de benen en het acherhoofd acht de Scheveninger zich nog steeds - en misschien wel meer dan ooit - rijp om opnieuw de concurrentie aan te gaan met de huidige aanvallers van de Tweede Divisionist. De Niet zal zich volgend seizoen dus opnieuw melden bij de A-selectie en is gebrand om een doorbraak in het eerste elftal af te dwingen. 
 
 
Voetbal Technische Commissie Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1