Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Nieuws

Scheveningen O23 - DHC O23


22-01-2020
Op sportpark Houtrust kwamen Scheveningen O/23 en DHC O/23 tegen elkaar in actie in het Haaglanden Voetbal Toernooi om de BeltonaCup in poule C. Het Scheveningse team van coach Albert van der Dussen (foto) legde voor de pauze (4-0) de basis voor de uiteindelijke 4-2 zege.

De eerste wedstrijd voor het Haaglanden Voetbal Toernooi voor de teams Onder 23 moest DHC op bezoek bij Scheveningen. Een slechte eerste helft van DHC-kant leverde Scheveningen een 4-0 voorsprong op. De Delftse doelpunten werden te simpel weggegeven, waar in de tweede helft met een bal op de lat en een gestopte strafschop zelfs nog meer mogelijk was geweest voor de bezoekers.

Feller

Thuisploeg Scheveningen toonde zich direct vanaf het begin veel feller en ging de duels aan tegen een combinatieteam van met name DHC 2 en DHC O19-1 spelers. Net toen DHC iets grip leek te krijgen, scoorde de thuisploeg alleen doorgaand via het midden via Anouar Zibouh de 1-0. Vanaf de aftrap speelde DHC de bal naar de linkerzijlijn, waarna het speeltuig door aanvoerder Eddie Kaffa van de gastheren hoog over DHC-doelman Dion de Jong net onder de lat in het doel werd gewerkt: 2-0. Opnieuw pakte DHC het weer op, maar zeven minuten voor rust kwam Scheveningen op 3-0 door wederom Anouar Zibouh, die een minuut later ook verantwoordelijk was voor de 4-0.

Strafschop

De tweede helft liet vervolgens een heel ander spelbeeld zien. DHC O23 speelde nu veel beter en zocht constant de aanval. Scheveningen O23 kon leunen op de 4-0 voorsprong. Al binnen tien minuten na de doelwissel was DHC O23 dicht bij een treffer. Een omhaal van Dardan Uka werd door de Scheveningen-doelman nipt uit het doel gestompt, waarna de volgende voorzet door Dardan Uka werd ingekopt. Via opnieuw de vuisten van de Scheveningen-doelman eindigde de bal onderkant lat. Na ruim een kwartier kwam DHC O23 dan toch aan de verdiende treffer. AnassAttahiri kwam vanaf rechts door het midden en schoot van ruim vijfentwintig meter onhoudbaar in: 4-1. Een kleine tien minuten later kwamen de groen-zwarten dichterbij. Nu was het Dardan Ukadie van twintig meter prima inschoot voor de 4-2. Drie minuten later een actie vanaf rechts van invaller Reginald Agyeman, waar een Scheveningse verdediger de bal binnen de lijnen met de handen beroerde. Scheidsrechter AndrewWestenbroek wees gedecideerd naar de stip. Wesley van der Burch zag zijn elfmetertrap vervolgens door de Scheveningen- doelman gestopt worden. DHC O23 bleef proberen een beter resultaat te behalen, maar de negatieve score van de eerste helft kan niet meer worden goedgemaakt.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1