Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

A.s. zaterdag (25 januari) houden wij weer een gezellige 3e helft

22-01-2020
Zaterdag 25 januari a.s. speelt SVV Scheveningen 1 op Sportpark Houtrust om 15.30 uur tegen HHC Hardenberg 1, de huidige sympathieke koploper uit de 2e divisie. Ná de wedstrijd sluiten we de middag weer af met een gezellige 3e helft. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door onze eigen huis dj ‘DJ Jor’ en als extra gast ‘Michael Angelo Levöleger’, dé bekende Haagse zanger.

Michael Angelo is begonnen met zingen vanaf zijn 6e levensjaar en uitgegroeid tot de zanger die hij nu is. Een entertainer die in de loop der jaren veel heeft geleerd. Hij heeft meegedaan aan diverse talentenshows waaronder Idols. Michael Angelo heeft hiermee veel ervaring opgedaan, is altijd goed omgegaan met de opbouwende kritieken van kenners en veel optredens gedaan om meters te maken. De single ‘Nee, ik wil niet meer’ is zijn 3e single, die hij graag voor ons wil zingen. Naast deze single heeft Michael Angelo ook een breed repertoire, hij zingt o.a. Soul, Motown en Nederlandstalig, dus reden genoeg om deze zanger uit te nodigen op ons feestje.

Buiten het feit dat dit uiteraard weer een gezellige middag gaat worden, is dit voor ons vlaggenschip weer een belangrijke wedstrijd. Wij willen graag de 3 punten op Sportpark Houtrust houden en los komen uit de onderste regionen van de 2e divisie. Onze jongens en de begeleiding kunnen uw steun dus goed gebruiken. Kom dus massaal naar Sportpark Houtrust en steun hen op een sportieve wijze!

Wilt u een gezellige zaterdagmiddag beleven samen met de fantastische supporters uit Hardenberg? Kom dan gerust kijken op Sportpark Houtrust, de wedstrijd begint om 15.30 uur. De 3e helft start direct na de wedstrijd.