Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Ook keeperscoach Marco Scheenstra langer bij Scheveningen


06-01-2020

Na het eerdere nieuws rondom de contractverleging van John Blok en de aanstelling van Robin Knoester is er nu opnieuw goed nieuws te melden qua invulling van de technische staf.

 

Keeperstrainer Marco Scheenstra heeft met Scheveningen een overeenkomst bereikt om nog minimaal een seizoen deel uit te maken van de technische staf. Hiermee gaat de keeperstrainer zijn tweede seizoen in op Sportpark Houtrust.

Scheenstra, die vorig seizoen over kwam van buurtgenoot Quick, heeft zich in zijn eerste seizoen bij de Scheveningers geprofileerd als een zeer betrouwbare, enthousiaste en vakman als keeperstrainer. Door zijn gedrevenheid en veelzijdige oefenstof is hij belangrijk in de ontwikkeling van zowel de reeds ervaren als talentvolle keepers binnen de selectie. Zijn rustige, prettige en positieve persoonlijkheid maken het gewenste profiel compleet en met dit alles heeft hij een belangrijk aandeel binnen de staf.
 
Scheveningen is dan ook uiterst tevreden over zijn aanblijven en slaagt er hiermee wederom in een belangrijk deel van de technische staf invulling te geven.

Voetbal Technische Commissie Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1