Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Robin Knoester treedt volgend seizoen toe tot staf Scheveningen 1


05-01-2020

Robin Knoester keert volgend seizoen terug bij Scheveningen en zal toetreden tot de staf rondom Scheveningen 1. De oud-speler en -trainer zal de eerste assistent worden naast hoofdtrainer John Blok en volgt in die rol Kevin van der Geest op, die volgend seizoen op eigen benen gaat staan en hoofdtrainer wordt bij VELO.

 

Robin Knoester (53) kent een uitgebreid verleden bij Scheveningen en is als speler en trainer ‘gepokt en gemazeld’ in de voetballerij en daarmee een uitstekende aanvulling voor de technische staf. 

Na een begin bij Delfia en een lange periode bij DHC en twee seizoenen bij TONEGIDO maakte Knoester de overstap naar Scheveningen bij aanvang van het roemruchte seizoen 1995/1996 . Daarin werd hij direct een belangrijke schakel in het team dat in dat seizoen op indrukwekkende wijze zou uitgroeien tot de beste amateurclub van Nederland en op het hoogste niveau alle mogelijke prijzen binnensleepte die er te halen waren. 

Net als meerdere spelers van die generatie ging er toen al een toekomstig trainer in Knoester schuil. In voetballend en tactisch opzicht, in een door Martin Jol perfect uitgebalanceerd team, was hij samen met onder meer huidig hoofdtrainer John Blok en in de rug gesteund door slot op de deur en huidig TC-lid Ron Cramer dwingend bepalend wat er in het veld bij Scheveningen – en als gevolg daarvan bij de tegenstander – ging gebeuren. Knoester zou vier seizoenen actief blijven bij een in die tijd landelijk toonaangevend Scheveningen dat daarna nog tweemaal net naast het kampioenschap greep en een keer vierde werd. 

Zijn eerste stappen als trainer zette Knoester vervolgens weer bij Schevenigen als assistent van John Blok, waarna hij zijn vleugels uitzwaaide en onder meer hoofdtrainer werd van gerenommeerde clubs als Vitesse Delft, RKAVV, FC ’s Gravanzande en Monster. Knoester beschikt over het diploma UEFA-A. Zijn hoogtepunt tot nu toe als hoofdtrainer was de promotie met FC ’s Gravenzande naar de Hoofdklasse, dat voor de invoering van de Tweede en Derde Divisie het een na hoogste niveau was waar die club al een tijdje tegen zat en onder Knoester eindelijk de gewenste stap zette. Ook bij Monster vierde hij daarna nog een kampioenschap en maakte daarmee het verloren terrein van die club weer goed. 

Met Robin Knoester krijgt Scheveningen er dus een trainer in de staf bij die naast veel kennis van het spelletje en een uitgebreide ervaring als trainer bovendien ook als speler wist wat er nodig is om op hoog niveau te presteren. Bovendien kent hij de club al goed uit eerdere periodes en is hij naast veel overeenkomsten op voetbalgebied net als in eerdere periodes op en naast het veld perfect aanvullend aan hoofdtrainer John Blok. 

Scheveningen is vanzelfsprekend tevreden met de aanstelling van Knoester waarmee het ook volgend seizoen over een sterke en brede technische staf met een herkenbare uitstraling beschikt.

Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1