Scheveningen - Hardenberg

FPL Dynsmic Logistics

Hoornwijckgroep

----------------------
Man of the Match Sponsor:

Even winterstop
Na de winterstop weer
nieuwe toppers.

Jari de Jong verlengt bij Scheveningen

05-01-2020

Jari de Jong blijft nog minimaal een seizoen in Scheveningse dienst. Hiermee gaat hij na de zomer zijn 4e seizoen in bij Scheveningen.

De multifunctionele speler heeft in de afgelopen seizoenen bewezen een verbindende factor te zijn binnen het elftal die zich continu blijft ontwikkelen. Mede door zijn multifunctionaliteit en voetbalgogme is hij de afgelopen jaren ingezet op meerdere posities in de as van het veld, maar met name in het centrum van de verdediging.

Met de combinatie van zijn snelheid, kracht en voetballend vermogen is hij wat men tegenwoordig noemt een moderne en complete verdediger. Hoewel de twee ook vaak samen uitstekend spelen is hij daarmee in die positie en gezien zijn leeftijd de natuurlijke opvolger van ervaren kracht Samir El Moussaoui, die na tien seizoenen Scheveningen na dit seizoen afzwaait.

Een goede zaak dus voor Scheveningen, dat er daarmee opnieuw in is geslaagd een belangrijke speler binnenboord te houden.

Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen