Scheveningen - Hardenberg

FPL Dynsmic Logistics

Hoornwijckgroep

----------------------
Man of the Match Sponsor:

Even winterstop
Na de winterstop weer
nieuwe toppers.

Het jubileumjaar 2019 is voorbij!

05-01-2020

Je bent 100 voor je het weet ;-). Dat was de afgelopen jaren ons motto in de opmaat naar het jubileumjaar 2019.

En voor je het weet, is het al weer voorbij! Het jubileumjaar 2019 is verleden tijd.

Ik ga geen opsomming geven van alle activiteiten die we hebben georganiseerd. Samen met het reunieteam, kunnen we als jubileumteam met tevredenheid terugkijken. Doelstelling was om gedurende het gehele jaar activiteiten te organiseren, liefst voor allerlei leden, oud-leden en betrokkenen bij de club. En ook om die betrokkenheid te vergroten. En daarnaast wilden we iets achter laten, waarmee de komende jaren worden herinnerd aan 100 jaar SVV Scheveningen.

En dat is allemaal prima gelukt.

Als aanvoerder van het jubileumteam kijk ik dan ook met een tevreden gevoel terug over wat er allemaal is georganiseerd. Daar is met veel enthousiasme aan gewerkt door het jubileum- en reünieteam met medewerking van heel veel andere vrijwilligers en het bestuur van onze club.

Ik wil een aantal mensen noemen, die een bijdrage hebben geleverd, klein of groot:

Nathalie de Jong- Meere, Wendy Cramer, Michel de Graaf, Jacco Buis, Piet v.d. Harst, Theo Buijs, Peter Keus, Ronald Verhoog, Jerry van Toor, Ton Annink, Ton van Duijn, Ruud Assenberg, Simon Roeleveld, Rob v.d. Vegt, Peter Grootveld, Jan Korf (jubileum- en reunieteam), Hans de Jager, Ruud Toet, Nico Mos, Piet den Heier, Hans Hofman, Rob Pronk, Ron de Jager, Piet van Roon (ondersteuners) , Leo Roeleveld, Rob Plugge, Bert (merchandising , Cees Verkerk (sponsor), Patrick, Jill, Miranda (De Scheveninger), Marleen (Scheveningse Courant), Martin van Zaanen (AD), Henk en Jill Oosterhuis (TOF) en Dennis van Menxsel (Jumbo).

En natuurlijk een speciaal woord van dank voor Gerrit en Immetje Moen.

Ik wil jullie allen bedanken voor jullie bijdrage! En … het was leuk om te doen!

Cees Ouwehand