Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Aanvoerder Levi Schwiebbe blijft Scheveningen trouw


04-01-2020

Levi Schwiebbe heeft zijn contract bij Scheveningen met een jaar verlengd. De routinier gaat hiermee zijn zevende seizoen in bij Scheveningen.

 

Schwiebbe heeft zich de afgelopen seizoenen, mede door zijn ervaring, laten zien als een leider binnen de selectie. Met zijn persoonlijkheid en mentaliteit is hij een ideale mentor en aanspreekpunt voor jongere ploeggenoten die nog midden in hun ontwikkeling zitten. Daarnaast toont de middenvelder zich met zijn spelinzicht en uitstekende passing en spelhervattingen een verbindende speler die perfect in dienst van het team speelt en in de sterke Tweede Divisie nog altijd een meerwaarde is. 
 
Naast het spelen bij Scheveningen is Schwiebbe tevens in dienst bij ADO Den Haag waar hij samen met een andere voormalig Scheveningen-aanvoerder John Nieuwenburg verantwoordelijk is voor de fysiektraining rondom het 1e elftal. Bovendien volgt hij vanaf Januari de versnelde trainerscursus UEFA-B voor ex-profs ter voorbereiding op een trainerscarriere na zijn actieve loopbaan. Deze ervaringen en ontwikkeling zal hij ook komend seizoen al in de praktijk gaan inzetten bij Scheveningen en de technische staf gaan ondersteunen in de verdere professionalisering van de fysieke begeleiding. 
 
Een ontwikkeling waar de club zeer tevreden mee is en een volgende goede stap voor de invulling van de selectie voor het volgend seizoen. 

 
Voetbal Technische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1