Scheveningen - Hardenberg

FPL Dynsmic Logistics

Hoornwijckgroep

----------------------
Man of the Match Sponsor:

Even winterstop
Na de winterstop weer
nieuwe toppers.

Bedankt voor jullie bijdrage aan de Move the brain crownfunding actie

04-01-2020

Het is alweer mee dan een week geleden dat ik thuis kwam na twee weken intern in Zeist te zijn geweest (met ertussen een heel rustig weekend thuis). De training was zwaar en intensief, maar het heeft me een stuk verder gebracht in mijn herstel.

Ik ben er natuurlijk nog niet, maar dat wisten we van te voren. Ik kan al veel beter tegen prikkels. Vanaf de tweede week heeft mijn zonnebril zelfs werkeloos op mijn hotelkamer gelegen! Wij waren in totaal met tien mensen, medestrijders zogezegd. Aan het begin vielen we na het diner, waar maar een persoon tegelijk kon praten in verband met de prikkels, direct in slaap en in de tweede week kletsten we door elkaar en liepen een avondwandeling. We krijgen 20 januari een nieuwe meting en ook nu en maanden erna wordt geadviseerd suikervrij te eten en alcohol te laten staan. Dat lukt heel goed (op wat suiker tijdens de kerstdagen na), ook het bewegen en ontspanningsoefeningen moeten worden vastgehouden. Ik hoef zelfs de sporttest niet meer te doen, omdat ik binnen twee weken tijd al het doel had behaald. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat jullie mij zo hebben gesteund. De behandeling werkt deze maand nog door en werkt het beste door rust te pakken indien nodig. Ik heb al heel wat goede momenten gehad, waar ik het gevoel had weer aan te staan. Alsof iemand op het aan knopje heeft gedrukt. Fantastisch!

Tineke en Mario Kok.