AFC - SVV Scheveningen

SVV JO10-4 - SVH JO10-3

informatie n.a.v. de Algemene Ledenvergadering van 13 november 2019

14-11-2019
Op de Algemene Ledenvergadering van SVV Scheveningen, die woensdag 13 november j.l. heeft plaatsgevonden, is de nieuwe bestuurssamenstelling voor het komend jaar gepresteerd.

Ons bestuurslid Gerard Roeleveld, die in december 2010 toetrad tot het bestuur en daarvoor al talloze jaren in diverse functies als vrijwilliger actief was voor onze club, heeft aangeven dat een druk privé en zakelijke leven in combinatie met de functie van een bestuurslid te zwaar gaat wegen en heeft om die reden moeten besluiten zijn bestuursfunctie neer te leggen. Gerard zal zeker niet voor onze club verloren gaan en zal onder andere zijn hobby als clubscheidsrechter weer gaan oppakken.

Het bestuur is bijzonder verheugd, dat Wim de Jong, die al jarenlang een onmisbare schakel is in het kantinegebeuren, heeft toegezegd de functie van Gerard over te nemen.

Tevens kunnen wij u meedelen, dat wij Daniëlle Falck bereid hebben gevonden tot het bestuur toe te treden .Daniëlle gaat de nieuwe functie Bestuurslid HR voor haar rekening nemen. Daniëlle heeft in de afgelopen jaren al diverse vrijwilligerstaken binnen de vereniging vervuld, is getrouwd met Aschwin Falck, lid van de commerciële kommissie en hun beide zonen Quinten en Jordy voetballen al sinds hun prille leeftijd bij onze club,

Wij zijn er van overtuigd, dat wij met Daniëlle en Wim twee zeer gemotiveerde mede bestuursleden mogen begroeten en wensen hen veel succes toe in hun nieuwe functie.

De bestuurssamenstelling ziet er als volgt uit:

Algemeen voorzitter​: Ron Kleijn

Algemeen secretaris​: Rob Vis

Bestuurslid Financiële – en Administratieve zaken  ​: Theo Buijs

Bestuurslid Commerciële Zaken​: Kees Rog

Bestuurslid HR​: Daniëlle Falck

Bestuurslid Kantine Zaken ​​: Wimde Jong

Bestuurslid Facilitaire Zaken​: Ronald de Graaf

Bestuurslid Voetbal Technische Zaken​​: Ron Kleijn (ad interim)

Bestuurslid Voetbal Organisatorische Zaken​: Cees van den Berg

Huldigingen jubilarissen

Voor hun langdurig lidmaatschap werden in het bloementje gezet:

25 jaar lidmaatschap: Wim de Jong.

50 jaar lidmaatschap: John de Kok en Maarten Grootveld

60 jaar lidmaatschap: Hans Verdoold en Rob Vis

Op de foto van links naar rechts:, Wim de Jong, voorzitter Ron Kleijn, Rob Vis en Maarten Grootveld

Namens het bestuur van SVV Scheveningen,