AFC - SVV Scheveningen

SVV JO10-4 - SVH JO10-3

AANKONDIGING JEUGDKANTINEDIENSTEN

28-10-2019

Vrijwilligers bij SVV Scheveningen, iedereen kan een steentje bijdragen!

Voetbal bij SVV Scheveningen kan alleen bestaan door vrijwilligers die week in week uit helpen bij onze mooie vereniging. Onder andere mensen in de kantine, scheidsrechters, leiders en trainers zorgen ervoor dat elk weekend onze jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Momenteel zijn er bij onze vereniging al veel vrijwilligers actief die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Dit is op zich al een mooi resultaat, maar helaas blijkt dit niet meer voldoende te zijn.

Nieuwe leden

Aan het begin van elk seizoen gaan wij actief op zoek naar (nieuwe) vrijwilligers. Onze nieuwe leden (of de ouders/verzorgers) hebben bij de opgave van het lidmaatschap aangegeven welke taak hij/zij uit wilt voeren. De afgelopen weken hebben wij al diverse gesprekken gevoerd en hebben zich al een aantal ouders/verzorgers opgegeven. Bent u nog niet benaderd en bent u wellicht beschikbaar? Schroom niet en neem contact op via de e-mail: vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl

Bar- en keukendiensten zijn noodzakelijk voor onze vereniging

Een goede bar- en keukenbezetting is zeer plezierig voor onze leden en voor onze gasten. Niemand wil uiteindelijk voor een gesloten deur staan.

Om dit te verwezenlijken is echter wel voldoende bezetting van bar en keuken nodig. Om dit te kunnen garanderen is recentelijk besloten dat wij de ouders/verzorgers van onze jeugdteams vragen om tijdens de trainingsmiddagen van hun kind(eren) en tijdens de (thuis)wedstrijddagen op de zaterdagochtend deze diensten in te vullen. Tijdens de aan het begin van het seizoen gehouden ouderavonden is dit reeds kenbaar gemaakt. Wij zeggen hierbij wel bij dat dit niet vrijblijvend is. Geen bezetting betekent namelijk een gesloten kantine!

De ouders/verzorgers van de jeugdteams worden verantwoordelijk gesteld

Wij begrijpen dat het een ingrijpende beslissing is, wij kunnen hier echter niet omheen. Wij vragen u dan ook om hier begrip voor te hebben. Op wedstrijddagen (voornamelijk op zaterdagochtend) én op de trainingsdagen worden de ouders/verzorgers van onze jeugdteams verantwoordelijk gesteld voor de bar- en keukenbezetting. De keukenbezetting is alleen van toepassing op de zaterdag. De aangestelde teamouders, bestuursleden en diverse commissies gaan hierop toezien. Nogmaals: Geen bezetting betekent een gesloten kantine!

Vanaf zaterdag 2 november a.s. is een kantinerooster op onze website beschikbaar. Deze is te vinden via: www.svvscheveningen.nl (boven in het tabblad ‘Club informatie). In het kantinerooster wordt op datum en dag een team vermeld dat wordt ingeroosterd op wedstrijddagen en op trainingsdagen.

Kijk hier dus goed naar wanneer uw zoon en/of dochter thuis speelt of traint op Sportpark Houtrust!

Hierbij worden minimaal 2 ouders/verzorgers (mag natuurlijk ook meer) van onze (THUISSPELENDE) jeugdteams uitgenodigd om een bar- en/of keukendienst te draaien. Er zijn altijd ervaren mensen aanwezig voor ondersteuning. Bent u verhinderd? Graag onderling vervanging binnen het team regelen.

Er wordt een kantinerooster gemaakt op basis van de volgende tijden:

Bar- en keukendienst op zaterdag

• Zaterdag                     08.00 – 13.00 uur

Bardienst op doordeweekse dagen

• Maandag                     15.30 – 19.30 uur
  • Dinsdag                       16.30 – 19.30 uur
  • Woensdag                   15.30 – 19.30 uur
  • Donderdag                  15.30 – 19.30 uur
  • Vrijdag                        15.30 – 18.30 uur

Wij gaan deze tijden opsplitsen in gangbare blokken. Dit wordt verder duidelijk gemaakt in het kantinerooster op onze website.

Wij hopen natuurlijk op de steun en bereidwilligheid van zoveel mogelijk ouders/verzorgers uit onze jeugdteams. Op deze manier bent u maar een paar keer per jaar ‘aan de beurt’.

Met uw hulp maken we de mooiste club van Nederland gastvrijer en nóg mooier!

Namens het bestuur van SVV Scheveningen,

Gerard Roeleveld,

Bestuurslid Kantine- en Vrijwilligerszaken.