TOERNOOI

GEO OLIEHANDEL
HOFSTAD SECURITY

------------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 9 november
SVV JO10-4 - SVH JO10-3

UITNODIGING VRIJWILLIGERSAVOND

15-10-2019

Aan alle vrijwilligers van SVV Scheveningen,

Om de vele vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond.

Wij denken bij vrijwilligers o.a. aan mensen die leider zijn, activiteitencommissie, onderhoudsmensen, bar- en keukenmedewerkers, jeugdcommissie, scheidsrechters, grensrechters, mannen van dienst, websitemedewerkers, bestuur, kassamedewerkers, etc. Kortom, iedereen die zich vrijwillig inzet voor onze mooie vereniging.

Om niemand over het hoofd te zien, vragen wij onze commissies deze uitnodiging bij ‘hun’ vrijwilligers onder de aandacht te brengen.

De feestavond voor onze vrijwilligers wordt gehouden op zaterdag 9 november a.s.

U wordt om 21:00 uur in de kantine van onze vereniging verwacht. Zorg dat u op tijd bent. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.Het einde van het feest is om 01:00 uur.

Om in de voorbereiding enig inzicht te krijgen in het aantal vrijwilligers dat er komen, verzoeken wij u ons uiterlijk maandag 4 november a.s.per e-mail te berichten of wij op uw komst kunnen rekenen. Uw eventuele partner is ook uitgenodigd.

Per e-mail aanmelden via: vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl

ZEER BELANGRIJK!

Graag in uw e-mail het volgende vermelden:

• Uw volledige voor- en achternaam;
• Meldt zich aan met of zonder partner;
• Uw e-mailadres;
• Uw telefoonnummer;
• Uw Vrijwilligerstaak.

Het bestuur zal het bijzonder op prijs stellen, indien wij tijdens deze avond veel gasten mogen ontvangen.

Graag tot ziens op zaterdag 9 november 2019!

Bestuur SVV Scheveningen