Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Nieuws

Jubileumwedstrijd Oud-Scheveningen – Oud-HBS 18-10 Houtrust​​


14-10-2019

Je bent 100 voor je het weet ;

De feitelijke verjaardag van SVV Scheveningen was op 01 juli j.l., maar de jubileumactiviteiten in het kader van het 100-jarig bestaan gaan nog even door.

HBS en later Scheveningen (HS) zijn bespelers (geweest) van het Houtrust-complex. HBS bestond in 2018 125 jaar en Scheveningen in 2019 100 jaar. Vanuit het jubileumteam is al begin 2018 het idee ontstaan om een onderlinge wedstrijd te spelen als start van een traditie. In 2018 lukte dat nog niet bij HBS , maar nu 2019 bij Scheveningen gaat het toch gebeuren. De bedoeling is om het een jaarlijkse traditie te laten worden. Er wordt gestreden om de Houtrust-wissel-bokaal, die de winnaar een jaar mag houden. 

Het team van HBS doet al langer mee aan een competitie van clubs die meer dan 100 jaar bestaan. Bekende namen die meedoen zijn o.a. Marcel Tjin, Joost van der Laan, Jochem Hendriks, Marten Glotzbach en Gerard Sandel. Het team wordt gecoacht door Wim de Jong en Kees Mol.  Het team van Scheveningen bestaat uit spelers die al vanaf de jeugd bij Scheveningen hebben gespeeld en in het eerste elftal zijn uitgekomen, zaterdag of zondag. Dat zijn o.a. Ron Cramer, Danny Voskuil, René Roeleveld, Danny Koning, Marcel en Ron de Jager, Patrick Fieret, Marco Pronk, etc. Helaas zijn velen niet meer inzetbaar, maar hebben toegezegd te komen, o.a. Fred van Dokkum, Joop Roeleveld, John Blok, Peter Duinmayer en vele anderen. Het team wordt begeleid door oud A1 trainer Joop van Toor.  

Het initiatief past bijde doelstelling van het jubileumteam om oud-spelers weer te betrekken bij de club. 

Na de ontvangst begint de wedstrijd om 19 uur, duur 2x30 minuten. Na de wedstrijd zal er uitgebreid kunnen worden nagepraat en wordt uiteraard de wisselbokaal uitgereikt. 

Er wordt gespeeld op het Arie de Jager veld en toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom!

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1