TOERNOOI

GEO OLIEHANDEL
HOFSTAD SECURITY

------------------------
Man of the Match Sponsor:

Zaterdag 9 november
SVV JO10-4 - SVH JO10-3

Move the brain voor Tineke Kok.

10-10-2019
In april van dit jaar heeft Tineke Kok, de echtgenote van ons gewaardeerde lid Mario, bij een ongelukkige val van haar paard een zware hersenschudding opgelopen.,waarvan zij nog dagelijks heel veel hinder ondervindt. Het lukt Tineke, lerares van beroep, om slechts twee keer per week 1 uur haar geliefde beroep uit te oefenen.

De komende tijd kan Tineke gelukkig terecht bij ‘ Move the brain’, een intensieve therapie om haar herstel te bevorderen. Deze therapie kost veel geld, maar heeft er bij een collega van Tineke  voor gezorgd, dat zij enorme vooruitgang heeft geboekt in haar herstel.

De collega’s van Tineke hebben een crowdfunding actie opgestart, zodat Tineke in staat gesteld kan worden om haar leven weer op te pakken.

Bekijk de campagne Move the brain via de website www.getfunded.nl/campagne/7707-move-the-brain-voor -Tineke: wat zal het fantastisch zijn als onze leden door middel van een donatie  de crowdfunding actie tot een financieel succes maken.

Mogen wij op jullie massale steun rekenen?

Bestuur SVV Sscheveningen