Quick Boys - Scheveningen

SVV JO19-1 - HBS JO19-1

Kaartverkoop bekerduel Scheveningen – Harkemase Boys

19-09-2019

Volgende week dinsdag, 24 september, speelt Scheveningen op Houtrust in de 2e wedstrijd van de kwalificatieronde van de KNVB tegen Harkemase Boys, dat in de 3e divisie zaterdag uitkomt  en met slechts twee verliespunten uit vier gespeelde kompetitie duels een uitstekende 3e plaats inneemt op de ranglijst. Het bekerduel begint om 20.00 uur.

Uitsluitend op de wedstrijddag zelf is er de mogelijkheid om een toegangskaart aan te schaffen. Het verkooploket gaat om 19.00 uur open.

Het bestuur heeft besloten voor dit bekerduel één toegangsprijs van € 5,00 te hanteren

Volledigheidshalve wijzen wij u erop dat voor deze wedstrijd lidmaatschappasjes of andere reguliere toegangsbewijzen voor competitiewedstrijden niet geldig zijn; iedereen dient dan ook een entreekaart aan te schaffen.

Bestuur SVV Scheveningen,